LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp til å åpne min egen arbeidsplass

Hjelp til å åpne min egen arbeidsplass

Alt som evnt samles inn vil bli brukt til innkjøp av utstyr og forbruksmateriell, samt oppussing av lokale.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men kan jo starte med hvorfor jeg har opprettet denne spleisen. 

Det har seg nemlig sånn at jeg har fått mulighet til å skape min egen arbeidsplass, arbeidsplassen jeg forhåpentligvis skal ha resten av livet, det vil si, jeg har ikke "fått" mulighet, jeg har laget meg denne muligheten. 

Jeg ønsker å starte opp som fotpleier nå, og så fortsette som fotterapeut ved endt utdanning.

Jeg har nå kommet over det perfekte lokalet til å åpne en fotpleiesalong i, stort, rimelig, god lokasjon, og med mange muligheter for å vokse og utvikle meg videre.  Lokalet leies ut "as is", og jeg må derfor påkoste noe oppussing (maling, gulv, skap og benker og en vask). Jeg har det meste jeg trenger på plass, men trenger noe mer utstyr, samt forbruksmateriell. 

Om du leser videre, skal jeg fortelle hvorfor jeg er nødt til å starte en Spleis for å få dette til.

Som mange allerede vet, så går jeg på skole for å utdanne meg til fotterapeut. Iom at utdanningen er samlingsbasert (5 samlinger á en uke pr semester over 3 semester), var planen hele tiden å jobbe ved siden, dette var også avklart med arbeidsgiver. Jeg skulle møte til første samling i midten av januar 2022. I begynnelsen av desember 2021 fikk jeg oppsigelsen min, nedskjæringer i firma og jeg var en av de som måtte gå. Jeg søkte dagpenger, og fikk innvilget dette (mars 2022) etter mye om og men. Startet på skole, søkte studielån (dette skulle settes av og spares til oppstart av egen bedrift etter endt utdanning). To uker etter at jeg fikk innvilget dagpenger ble de stanset igjen, for jeg hadde jo ikke søkt om å få beholde dagpenger under utdanning, fikk beskjed om å sende denne søknaden med en gang. Gjorde så, og fikk avslag, klaget, og fikk medhold i klage, men så fant de en annen grunn til å gi avslag. Klaget igjen, denne klagen ble sendt videre til nav klageinstans, månedene går, og studielånet som skulle brukes på å starte bedrift må istedet brukes på regninger og husholdning. I september/oktober kom også avslag fra nav klageinstans. Det ironiske er at da jeg søkte gjenopptak av dagpenger i september, fikk jeg innvilget dette, og i brevet om innvilgelse står det at de har innvilget dagpenger på samme grunnlag som da jeg søkte første gang (og fikk avslag). Perioden jeg gikk uten (januar til september) gjorde så jeg tapte ca 200.000kr i inntekt. 

Derfor sitter jeg her nå, og ber ydmykt om hjelp til å skape min egen for alltid arbeidsplass.         Jeg vet det er mye å be om, men tenker det er verdt ett forsøk hvertfall 😊 

Hjelp til å åpne min egen arbeidsplass

5 850 kroner innsamlet

11 givere
Avsluttet 16.04.2023
Verifisert
Ingvild Birkeland mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ingvild Birkeland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×