LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å holde WonderLAN åpent!

Hjelp oss å holde WonderLAN åpent!

Midlene vil bli brukt til å betale for kostnader knyttet til leie av lokale, strøm, internett, honorar til trygge voksne, nye spillmaskiner, utvide spillutvalget, oppgradere utstyret og organisere flere sosiale arrangementer og aktiviteter.

Velkommen til vår spleiseaksjon for å støtte WonderLAN, et lavterskeltilbud som er dedikert til å skape et inkluderende og sosialt miljø for barn og unge i Nittedal.

WonderLAN er en unik arena som gir barn og unge muligheten til å utforske sin lidenskap for spill samtidig som de kan bygge vennskap og sosiale nettverk. Siden vår åpning i mai 2022 har vi på kort tid skapt et trygt og positivt miljø for over 130 deltakere. 

Prisen for ett års medlemskap er 500kr. Dette inkluderer forsikring når man er i lokalet og gratisbilletter til forestillinger satt opp av Teatersmia. Den lave prisen gjør at mange kan benytte seg av tilbudet, og fordi vi mener at økonomi ikke skal stå i veien for deltakelse. 

Ved å støtte denne spleiseaksjonen vil du bidra til å opprettholde og utvikle WonderLAN som en inkluderende og sosial fritidsaktivitet. Midlene vil bli brukt til å betale for kostnader knyttet til leie av lokale, strøm, internett, honorarer til trygge voksne, nye spillmaskiner, utvide spillutvalget, oppgradere utstyret og organisere flere sosiale arrangementer og aktiviteter.

Gaming har de siste årene bare vokst seg til å bli en større del av de unges hverdag, og vi ønsker å forsette å gi de som ikke nødvendigvis benytter seg av organisert idrett et sted hvor de kan være etter skolen og i helgene. Spill skaper  felles interesse og bidrar til å knytte sterke bånd mellom deltakerne. Samtidig lærer man om samarbeid og kommunikasjon.

Tilbudet er spesielt viktig for barn og unge som kan ha vanskeligheter med å finne sin plass i samfunnet. WonderLAN ønsker å gi dem en arena hvor de kan føle seg inkludert og akseptert, og hvor de kan bygge selvtillit og selvfølelse.

Vi håper at du vil hjelpe oss med å holde tilbudet vårt åpent. Enhver donasjon, uansett størrelse, vil være verdifull og bidra til å gjøre en forskjell i livene til de som benytter seg av tilbudet vårt. 

Hjelp oss å holde WonderLAN åpent!

47 848 kroner innsamlet

134 givere
Avsluttet 20.04.2023
9% av 500 000 kr
WonderLAN sitt profilbilde
WonderLAN
Verifisert
Håvard Hestetun står bak spleisen
NITTEDAL TEATER mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Håvard Hestetun er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×