LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for La oss folkefinansiere supporterpøbben!

La oss folkefinansiere supporterpøbben!

Alle pengene som samles inn går til å finansiere og drifte supporterpøbben

Vi trenger hjelp 🚨

For å kunne fortsette å ha en åpen supporterpøbb på kampdag trenger vi å samle inn 180 000 kroner for å finansiere leiekostnadene av lokalet. Dette er 180 000 kroner klubben per nå ikke har. Vi har derfor valgt å crowdfunde pøbben i håp om å kunne realisere ønsket om å holde den åpen på hjemmekamper i 2023.

Konseptet med supporterpøbb ble testet ut for første gang før kvalikkampen mot Kongsvinger i forrige sesong. Konseptet var en kjempesuksess, og ble godt tatt imot av alle. Lokalet ble utsolgt og stemningen var kjempegod. Flere fikk en følelse av nærhet til klubben, og ikke minst større eierskap til arenaen.

Inntrykkene, tilbakemeldingene og den generelle oppfatningen av konseptet ble nylig bekreftet i en publikumsundersøkelse gjort av Moment Analyse. Analysen viser at samtlige - altså 100% - hadde positive assosiasjoner til “Start en Pøbb”. Gjennom vinteren og julen har vi jobbet hardt med å kartlegge hva som kreves for å beholde lokalet og fortsette med supporterpøbb også i 2023.

Det er etter denne prosessen vi har innsett at vi må finne 180 000 kroner for å sikre oss lokalet. “Det er dyrt å være fattig” er det noe som heter. Slik er det også for oss. Det er flere prosjekter og konsepter som aldri realiseres på grunn av dårlig økonomi - ikke bare hos oss, men også mange andre steder i næringslivet.

Slik er det noen ganger, men ikke denne gangen. Dette konseptet har vært så etterlengtet og ble så godt mottatt at vi nekter å gi opp. Vi har derfor opprettet en Crowdfunder hvor du kan gi ditt bidrag til å realisere drømmen om en supporterpøbb på Sparebanken Sør Arena. Mens denne går, kommer vi i klubbens administrasjon å fortsette å lete etter muligheter til å finansiere pøbben på en forsvarlig måte.

La oss folkefinansiere supporterpøbben!

88 500 kroner innsamlet

128 givere
Avsluttet 30.04.2023
49% av 180 000 kr
IDRETTSKLUBBEN START mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
IDRETTSKLUBBEN START er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×