LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Gangveg til trikken, siste krav før vi får brukstilllatelse.

Gangveg til trikken, siste krav før vi får brukstilllatelse.

Pengene går direkte til anlegg av gangveg i brostein

Som mange vet så holder vi på å renovere en trikk som vi ønsker at alle skal få glede av på Minde. Vi har nå strevd med ulike etater i over 2 år for å få dette til! Utrolig men sant. Vi har nå fått et siste krav før vi får ta trikken i bruk og det er å lage en gangveg bort til trikken i slitte storgatestein(brostein). De skal også legges langs trikken så det går an å bruke utearealet langs ene siden.

Vi har hentet inn anbud fra mange ulike aktører og fått et lite sjokk over hvor dyr denne jobben er. Vi har fått pristilbud fra 45.000,- - 110.000,- Store forskjeller her! (Gjerne rop ut om du vet om en anleggsgartner som gjør dette enda rimligere). Vi får heldigvis gratis stein av kommunen siden de hadde et lager av disse.

Som alle andre har vi et stort ønske om å ta i bruk trikken så snart som mulig, men vi har desverre ingen budsjett til dette. Vi har allerede måttet betale 19.000,- for en dispensasjon som vi ikke hadde regent med. Innsiden er malt, bord og benker er bygget, bar er plassert og tepper er kjøpt inn. Gulvet trenger et strøk med vinylfornyer, baren skal pimpes litt, og så er vi good to go. 

Planen er å bruke trikken som sitteavdeling på dagtid, for alle som ønsker å ta med take away og sitte der. Etter kl 18 er det meningen å ha ulike tilstelninger(konsert, smakinger etc), men også leie den ut til den som ønsker et kult lokale for feiring. Mat og drikke avtales da på forhånd og vi har en på jobb som betjener bar og rydder.

Vi har holdt på å kaste inn hådlket opp til flere ganger, men det er vanskelig å gi opp når trikken står der ute og lyser i sin prakt og ber om bli brukt. Det er daglig forespørsler om å få sitte der og vi ønsker å ha en dato klar for åpning så snart som mulig. Vi håper vi ikke maser for mye når vi ber om hjelp i siste fasen her. Vi har jo hatt spleis før. Takk til alle som bidrar og ønsker å ha oss som nabo! Vi elsker jobben vår selv om den krever litt mye til tider :P Det er ikke enkelt for en vanlig person å starte opp noe i denne byen uten å miste motet eller gå konkurs, det har vi fått smake på noen ganger nå. Meg og min samboer jobber hardt for å drive kaféen hver dag og vi kjenner det på både psyken og kroppen. 

Husk at vi gjør dette for dere! <3 Vi gir ikke opp!

Gangveg til trikken, siste krav før vi får brukstilllatelse.

33 300 kroner innsamlet

138 givere
Avsluttet 03.04.2023
66% av 50 000 kr
Anette Mehus Sunde sitt profilbilde
Verifisert
Anette Mehus Sunde mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anette Mehus Sunde er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×