LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Storm Cheerleading til VM i Orlando, Florida!

Hjelp Storm Cheerleading til VM i Orlando, Florida!

Etter å ha plassert svært godt under NM i Cheerleading 2017, har Storm Cheerleading fått den store muligheten av å representere Norge i VM for klubblag 2018. Klubb-VM avholdes i Orlando, Florida, fra lørdag 28. april til mandag 30.april.

Laget består av 28 jenter i alderen i alderen 14-22 år, og er satt sammen av utøvere på Storm Cheerleading sitt Junior og Senior Elite-lag. Å delta på VM for klubblag er en drøm som går i oppfyllelse for jentene, og de ser fram til å konkurrere på et så høyt nivå, samt å representere Norge og norsk cheerleading i Orlando.

Da utøvere selv må dekke både reise t/r Orlando, opphold, transport der nede, samt mat og drikke, blir turen i sin helhet dyr. Det er derfor vi har valgt å  opprette denne spleisen - for å prøve å samle inn penger så vi kan senke kostnadene for alle utøverne.

Alle bidrag - små eller store - vil bli satt utrolig stor pris på, og vi ønsker å på forhånd takke alle som ønsker å hjelpe oss med å oppfylle drømmen vår!

Se rutinen som kvalifiserte oss til VM her: 



Mer info om oss og vår idrett:

Cheerleading er en konkurranseidrett der lagene bedømmes for sine koreograferte show. Rutinene inneholder blant annet pyramider, kast, cheer (som er rop), hopp, turn og stunts. Cheerleading er en lagidrett der alles innsats vektes like høyt.

Cheerleading startet på Princeton University i USA for over 100 år siden. På 80-tallet begynte man med egne konkurranser for cheerleadere. De første lagene i Norge startet opp så sent som på midten av 90-tallet, og idretten har hatt en formidabel vekst. Norge er i toppen både i Europa og verden, med tallrike medaljer både fra EM og VM. Det internasjonale forbundet International Cheer Union har 3,5 millioner medlemmer i over 100 medlemsland fra hele verden. Idretten er anerkjent av SportAccord.

Cheerleading er en idrett i nasjonal vekst og Storm Cheerleading er ikke noe unntak. Selv om Storm Cheerleading har eksistert siden 2005, var det først i 2011 at laget kunne kalle seg et skikkelig cheerleadinglag.

Med 4 nye trenere markerte 2011 starten på formidabel utvikling for Storm Cheerleading. Laget hadde sin første juleoppvisning samme år, og satte seg som mål å stille i kategorien nybegynnere i NM 2012, Junior All Girl intermediate. Til tross for at alle de 26 utøverne aldri hadde konkurrert før, klarte laget å kvalifisere seg i de innledende rundene, og vant så gull i sin kategori i NM. Etter dette har eventyret bare forstatt, og vi har i dag flere medaljer fra både NM og EM i forskjellige kategorier. Juniorlaget Storm Skylighet ble i 2015 Norgesmestre, for så å reise til EM og ta sølv. Group-stunten Storm Infinity er regjerende europamestre. Klubben har i dag 3 konkurranselag, 1 rekruttlag for seniorer og 1 rekruttlag for de aller minste.

Hjelp Storm Cheerleading til VM i Orlando, Florida!

18 020 kroner innsamlet

51 givere
Avsluttet 04.04.2018
Maria Bahramfarsi sitt profilbilde
Verifisert
Maria Bahramfarsi
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Maria Bahramfarsi er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×