LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp NAV-Line å få førerkort til bil!

Hjelp NAV-Line å få førerkort til bil!

Husker du NAV-Line som måtte spa grus på Jæren for 13 000 kroner i måneden? Det tunge NAV-tiltaket gikk utover samværet med hennes to barn på 6 og 8 år og Line var fortvilet. Siden har NAV i Hå kommune satt den enslige moren til å bygge bruer på en fjelltopp - og nå vil NAV at hun skal reise fra barna sine å jobbe fra 0200 om natten til 10.00 om morgenen i en matbutikk 4 mil unna! Hun ble tilbudt en jobb til, men der måtte hun ha bil-lappen og Line har verken bil eller sertifikat.  Hun har lite å rutte med og må selge unna ting for å få råd til SFO og ustyr til barna. Vi er mange som er fortvilet over Lines situasjon og som vil hjelpe. Sammen med engasjerte lesere på min blogg Helsetine.no vil jeg nå samle inn penger for at Line skal få sertifikat, noe som vil lette hverdagen med barna og gjøre det lettere for henne å finne passende arbeid. Line er nå i sitt fjerde tiltak og står uforskyldt fast i NAV-systemet. Hjelp oss å hjelpe Line og barna. Lappen koster ca 25 000 kroner, kanskje litt mer. Klem og gode tanker fra Tine. (bildet med grus er skjermdump fra TV2-nyhetene)

Hjelp NAV-Line å få førerkort til bil!

5 175 kroner innsamlet

30 givere
Avsluttet 20.03.2018
Tine Cecilia Holm sitt profilbilde
Verifisert
Tine Cecilia Holm mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Tine Cecilia Holm er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×