LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bygg ferdig kvinne-galleriet i Drammen Moske

Bygg ferdig kvinne-galleriet i Drammen Moske

Alle pengene innsamlet til å bygge rømningsvei fra galleriet, utvide ventilasjonsanlegget. Pengene skal brukes til byggearbeider for kvinne galleriet.

Kjære alle sammen,

På vegne av Drammen Moske ønsker jeg å presentere vårt prosjekt om å bygge et galleri for kvinner i moskeen vår. Som mange av dere kanskje allerede vet, begynte arbeidet med å bygge første grunnleggende moske i Drammen, allerede på begynnelsen av 1980-tallet, og etter mange års innsats og hardt arbeid har vi endelig fått realisert drømmen vår i 2021.

Moskeen vår er grunnlagt på tre viktige verdier - tro, kunnskap og velferd - og vi jobber hver dag for å opprettholde disse verdiene. Dessverre har vi oppdaget at vi mangler et egnet sted for kvinner i moskeen vår, og derfor har vi satt i gang prosjektet med å bygge et galleri for dem.

Vi har allerede startet prosjektet for kvinnegalleriet i 2022, men på grunn av ulike utfordringer, som nye reguleringskrav, krig i Ukraina og høy prisstigning, mangler vi fortsatt et beløp på 800 000 kroner. Dette beløpet vil bli brukt til å installere en ny rømningsvei ved brann, utvide ventilasjonsanlegget, utarbeide en ny brannplan og installere en sikkerhetsdør for hovedinngangen. Vi er lovet kr 550 000 av våre medlemmer, men fortsatt mangler vi kr 250 000 for å realisere prosjektet.

Vi ønsker å tilby våre mødre, søstre og døtre en egnet plass der de kan komme for de fem daglige bønnene, delta i kunnskapskurs og delta i samlinger som miraj og id-samlinger. Vi vil også at kvinnene skal føle seg mer tilknyttet moskeen vår, og vi mener at et galleri vil være en flott løsning for dette.

Galleriet vil også ha en multifunksjonell rolle, der barneundervisning også vil finne sted. Vi har allerede en ukentlig skole for opplæring i koranen, og med antallet barn som deltar (ca. 60-70 barn) som stadig øker, vil kvinne-galleriet være en viktig bidragsyter for koranundervisningen vår.

Siden det er ramadan-måned nå, vil Allah multiplisere velsignelser og belønninger i denne perioden. Vi ber dere derfor inderlig om å bidra til vårt prosjekt for å bygge et galleri for kvinner i moskeen vår. Vi er avhengig av hver eneste krone og setter stor pris på enhver bidrag.

Tusen takk for deres støtte og vi håper å se dere alle snart i moskeen vår!

Vennlig hilsen, Drammen Moske

Bygg ferdig kvinne-galleriet i Drammen Moske

15 196 kroner innsamlet

46 givere
Avsluttet 03.05.2023
6% av 250 000 kr
DRAMMEN MOSKÉ mottar pengene
Drammen Moske innsamlings og bygge komite sitt profilbilde
Drammen Moske innsamlings og bygge komite
Verifisert
Sajid Mukhtar står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sajid Mukhtar er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×