LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Jeg trenger hjelp til å redde katten vår Muskatt.

Jeg trenger hjelp til å redde katten vår Muskatt.

Skipskattene muskatt og søsteren ble født med veldig derformerte bakben. Jeg var jordmor og tok såklart umiddelbart på meg ansvaret for å finne ut om dette var noe som kunne gjøres noe med. For jeg ønsket ikke å avlive kattungene dersom det var muligheter for at de kunne bli bra. Etter googling og dyrlegebesøk drev jeg med "fysioterapi" på begge kattene. Og den ene katten ble helt fin i begge bakbeina og er en lykkelig frisk liten katt. Men muskatt hadde jeg større problemer med, og har bare klart å få det ene bakbeinet til å bli bra, mens det andre fortsatt er like vridd.

Som den over gjennomsnittet gale kattedamen jeg er, så ønsker jeg såklart å gjøre alt jeg kan for å slippe å avlive lille Muskatt. 

Muskatt har blitt undersøkt av dyrlege flere ganger, og vi har fått bekreftet at ho ikke har noe smerter, og kan fint leve med 3 bein. Men Muskatt må amputere det ene bakbeinet for å få bra livskvalitet. Operasjonen koster mye, og jeg som student har ikke mulighet til å betale dette alene. Jeg håper derfor det finnes flere kattegale mennesker der ute som ønsker å hjelpe meg med å redde Muskatt. Muskatt skal såklart bo hos meg, slik at jeg vet den vil få oppfølgning og blir skjemt bort hele sitt liv :) 

Dersom vi er så heldige å får hjelp, og kanskje til og med får mer enn operasjonen vil koste, ønsker jeg å donere overskuddet til Dyrebeskyttelsen Norge. Jeg vil såklart fremvise dokumentasjon på dette når det eventuelt blir gjort. 

Hver eneste donasjon vil gjøre at vi kommer nærmere målet, jeg blir takknemlig for hver eneste krone, og evig takknemlig for hjelpen! Legger ved bilde av overslaget vi fikk av dyrlegen i dag. 

Jeg trenger hjelp til å redde katten vår Muskatt.

9 050 kroner innsamlet

58 givere
Avsluttet 11.03.2018
Marion Valen Bergland sitt profilbilde
Verifisert
Marion Valen Bergland mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Marion Valen Bergland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×