LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt oppstart av Ørskog Hundepark

Støtt oppstart av Ørskog Hundepark

Pengene vil gå til innkjøp av nettinggjerde, gjerdestolper, festemateriell, materiale til port/bord/benker, søppelkasse og litt treningsutstyr.

Vi skal bygge en hundepark på den gamle ridebana som ligger vest for Ørskog skole og vi har signert leiekontrakt med Ålesund kommune. 

Vårt mål er å legge tilrette for en sosial og trygg møteplass for både hunder og mennesker. Vi ser på dette som et positiv tiltak i bygda for å skape en møteplass der man kan få trene og sosialisere både firbente og tobente. Området ligger i et naturlig turområde for mange hundeeiere i bygda og det vil være enkelt å kunne stikke innom å slippe sin hund løs for lek og moro. Målet er at dette skal være gratis for alle som ønsker bruke det, siden det er lite driftskostnader når anlegget er etablert. Men for å kunne realisere dette trenger vi økonomisk støtte til innkjøp av materiell :) 

Arbeidet med å sette opp nye gjerder vil være dugnadsbasert. Det finnes per i dag ikke et slikt tilbud i Ørskog eller nabobygdene rundt. Det er også utvidet båndtvang i Ålesund kommune, så det å få en slik plass vil være positivt for alle parter. Det kan da også legges til rette for felles treninger, gåturer osv når vi får opp et miljø. Bana står og forfaller slik det er i dag og kommunen er veldig postive til å skape ny aktivitet der. Dette vil også være et positivt tiltak med tanke på å bli kjent med nye folk da man får en felles møteplass der det er naturlig å snakke med andre som er der i samme ærend og hundane vil da være en naturlig samtalestarter :)

Planen er å sette opp 180 cm høgt gjerde rundt hele bana og lage til et avlukke på innsiden av gjerdet der det blir benk og bord til å ta seg ein kaffi, ha med barn etc uten at man er ute i selve innhegningen der hundene er.  

Tusen takk for støtten, håper vi sees i Ørskog Hundepark! :) 

Bli gjerne medlem i vår Facebookgruppe, søk opp Ørskog Hundepark. 

(Om noen har spørsmål, ta kontakt med Anne Britt Sjøholt Osvoll på Facebook)

Støtt oppstart av Ørskog Hundepark

20 450 kroner innsamlet

69 givere
Avsluttet 18.06.2023
58% av 35 000 kr
ØRSKOG HUNDEPARK mottar pengene
Ørskog Hundepark
Verifisert
Anne Britt Sjøholt Osvoll står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Anne Britt Sjøholt Osvoll er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×