LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Egypt-aksjonen 2023

Egypt-aksjonen 2023

Pengene skal gå til Anastasia på Anafora – et undervisningssenter der ubemidlet, koptisk ungdom fra Øvre Egypt får yrkesrettet trening og grunnleggende hjelp til å klare seg i samfunnet. Mange av kursene er rettet mot kvinner.

Bli med og støtt "Egypt-aksjonen 2023", en ekstra innsats for våre venner på Anafora i Egypt. Aksjonen pågår fra og med menighetsfesten i ByMenigheten, 4. mai 2023 til og med misjonsgudstjenesten på Ganddal bydelshus, 18. juni 2023. 

I ørkenen mellom den egyptiske hovedstaden Kairo og den store kystbyen Alexandria har biskop Thomas bygget opp et kraftsentrum for den koptiske minoriteten og den koptiske kirken.

Biskop Thomas er koptisk-ortodoks biskop med sete i det fattige bispedømmet El-Qussia i Øvre Egypt – det vil si i den sørlige delen av landet.

På samme område som Anafora, har han startet Anastasia – et undervisningssenter der ubemidlet, koptisk ungdom fra Øvre Egypt får yrkesrettet trening og grunnleggende hjelp til å klare seg i samfunnet. Mange av kursene er rettet mot kvinner. De siste årene har kursstedet vokst kraftig og har inngått samarbeid med flere ulike universiteter som gir høyskolekompetanse.

Stefanusalliansen har vært en av ByMenigheten sine samarbeidspartnere i Egypt i en årrekke. Av alle gaver og inntekter sender vi en fast prosent til våre tre hovedpartnere i misjon. I Anafora-aksjonen 2023 gjør vi en ekstra og fokusert innsats. Aksjonen starter med menighetsfesten 4. mai 2023 og avsluttes med misjonsgudstjenesten 18. juni 2023. Aksjonen er en del av den nasjonale misjonsaksjonen i Den norske kirke, "Sammen som kirke i hele verden". 

Egypt-aksjonen 2023

25 200 kroner innsamlet

8 givere
17 dager igjen
168% av 15 000 kr
STEFANUSALLIANSEN sitt profilbilde
STEFANUSALLIANSEN mottar pengene
BYMENIGHETEN-SANDNES
står bak spleisen
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
BYMENIGHETEN-SANDNES er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×