LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Kickstart på nytt klubblokale!

Kickstart på nytt klubblokale!

Alle pengene går til depositum og annet nødvendig utstyr til det nye klubblokalet. Flytter vi ut og depositumet tilbakebetales, blir pengene brukt til etablering av nytt lokale.

Wartrond er en frivillig organisasjon for miniatyrspill i Trondheim. Vi opplever at det er økende interesse for miniatyrspill og i den sammenheng har klubben nylig gått inn for leie av eget lokale på Tunga. Med eget lokale som vi disponerer fritt legges det til rette for økt aktivitet, både hva gjelder turneringer, temahelger, introduksjonsspill og rekruttering av nye spillere.

Klubbens medlemmer har stemt frem en økonomisk modell der vi betaler kvartals- eller årsbeløp for å ha tilgang til lokalet, med redusert pris for medlemmer under 26 år.

I den anledning at vi inngår dette leieforholdet trenger klubben å forplikte seg til depositum tilsvarende 3 husleier, som vil si 12 000kr. Dette er noe vi håper du kunne tenkt deg å bidra til! Klubben har midler nok til depositum, men alt av friske midler vil kunne bidra til at vi får skapt det ultimate spillrommet vi ønsker oss på kortest mulig tid, uten at det kommer på bekostning av andre aktiviteter. Alt av penger som samles inn vil gå uavkortet til klubben og det nye lokalet. Om vi samler inn mer en det vi trenger til depositum vil det brukes til innkjøp av bord og hyller til å bekle spillrommet.

Kickstart på nytt klubblokale!

17 700 kroner innsamlet

32 givere
Avsluttet 07.06.2023
147% av 12 000 kr
WARTROND mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
WARTROND er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×