LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å finne Odin!

Hjelp oss å finne Odin!

Alle pengene går til å finne svar på hva som har skjedd med Odin André Hagen Jacobsen.

Odin André Hagen Jacobsen forsvant den 18.november 2018 i Trondheim. Hendelsen er én av få forsvinningssaker i Norge hvor man vet lite håndfast om hva som har skjedd. 

Etter en sen kveld ute på byen med venner melder foreldrene til Odin han savnet, etter at sønnen deres verken har kommet hjem eller gitt noe lyd fra seg. Politiet setter deretter i gang en omfattende leteaksjon, hvor de neste månedene går ut på å prøve å gjenskape overvåkningsbilder fra den aktuelle natten. På ulike overvåkningskamera ser vi Odin gå gjennom byens gater. De siste overvåkningsbildene politiet klarte å hente fram er ute på piren kl 06:01, samme søndag som han forsvant. Til tross for flere spor, har ikke politiet lyktes med å komme noe nærmere med å finne ut hva som skjedde med Odin. 

Det er snart fem år siden Odin forsvant, og vi har enda ikke fått noe svar. Vi alle har et sterkt ønske om å få svar, spesielt foreldrene til Odin, Ingunn og Dan. De fortjener all hjelp de kan få. Den 11. mai besluttet riksadvokaten å støtte politiets henleggelse, og mente det ikke har skjedd noe straffbart i Odin-saken, og at saken endelig er "avgjort". 

Det er ingenting som er avgjort før Odin har blitt funnet, og vi får vite hva som har hendt. Vi kan ikke sitte stille og være passive tilskuere. Vi må reise oss og rope ut når slik urett skjer. 

På facebook-siden "Hvor er Odin" er det mange medlemmer som støtter foreldrenes kamp. Foreldrene har kjempet altfor lenge, og sitter igjen med mange ubesvarte spørsmål. Nå er det vår tur til å støtte familien, så foreldrene får svar de kan tro på, og leve videre med.

Vi har troa, hjelp oss å finne Odin!

Hjelp oss å finne Odin!

51 700 kroner innsamlet

205 givere
Avsluttet 15.06.2023
103% av 50 000 kr
Heidi Bollingmo sitt profilbilde
Verifisert
Heidi Bollingmo mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Heidi Bollingmo er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×