LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Nå trenger vi deres hjelp

Nå trenger vi deres hjelp

Alle pengene som samles inn går til helsehjelp for å få operasjon i Norge

Nå trenger vi hjelp. Det er en høy terskel for oss å be om hjelp, og spesielt Roger selv synes dette er veldig vanskelig - men nå ser vi ingen annen utvei.

Roger har hatt 2 tøffe år med kreftbehandling og operasjoner - store cellegiftkurer. Dette med hensikt i å bli frisk. Han har stått på, vært enormt sterk og stått i dette, selv med det store tapet og sorgen over å miste sitt eneste barn i fjor - så har han kjempet. Han har en styrke som er unik.

Han ble kvitt kreften i sommer, men den kom dessverre tilbake nå i vinter. Han har tarmkreft med spredning til lever ( ingen kreft igjen i tarm). Han ble forespeilet levertransplantasjon på Rikshospitalet, noe som ville vært helbredende behandling - men da måtte kreften kun være i lever. Nå ble det avdekket to-tre lymfekjertler rett ved siden av lever, og da stoppet all behandling grunnet nasjonale retningslinjer. Dette er ikke fordi de ikke har mulighet til å behandle ham, men pga økonomiske årsaker. Vi har sjekket opp dette med andre land, og Tyskland bla. kan hjelpe ham med å få bukt med sykdom i de aktuelle lymfekjertlene - men da for egen regning.

Vi håper derfor på hjelp fra dere der ute, slik at Roger får bukt med dette i Tyskland - og deretter får transplantasjon gjennomført på Rikshospitalet.

Nå trenger vi deres hjelp

166 680 kroner innsamlet

366 givere
Avsluttet 15.07.2023
41% av 400 000 kr
Roger Nilsskog sitt profilbilde
Verifisert
Roger Nilsskog mottar pengene
Anne-Kari Lindseth Myrvik sitt profilbilde
Verifisert
Anne-Kari Lindseth Myrvik
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Anne-Kari Lindseth Myrvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×