LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om COVID-19 og vaksiner på www.fhi.no
Prosjektbilde for Etablering av organisasjonen Norges Direkte Demokrati for å bruke Folkeavstemninger for viktig saker

Etablering av organisasjonen Norges Direkte Demokrati for å bruke Folkeavstemninger for viktig saker

Midler innsamlet vil gå til å starte oppbyggingen av interesseorganisasjonen Norges Direkte Demokrati, og til å starte planlegging og organisering av arbeidet med å initiere en Folkeavstemning om mulig allerede fra 10.9.2023, ved å få inn 100.000 stemmer.

Folkebevegelsen NORGES DIREKTE DEMOKRATI ER NÅ UNDER ETABLERING. 

Nordmenn syter og klager over at Regjering og Storting er i lomma på globalistene i EU, WEF, WHO og FN. De har god grunn til å være forbanna, for både Regjering og Storting har systematisk og over minst 30 år arbeidd mot nordmenns interesser på områder som EU/EØS, Masseinnvandring, en gigantisk avgiftsøkning av MVA, CO2 avgifter, i det siste sterkt koblet til Det Grønne Skiftet. Dertil så har FN tatt sterke grep særlig med Agenda 2030 og våre politikere har gått fem på ved å følge FNs, EUs, WEF, og WHO  agenda for utenlandske særinteresser. Dette har ikke vært til beste for Vanlige Folk.

Klort fortalt; Norge må igjen bli en selvstendig og suveren i hht Grunnloven, og da må vi, folket, gå til aksjon, og melde oss ute av de utenlandske NGO og organisasjoner som vi i realiteten ikke har innflytelse på, og som styrer norske politikere og norsk samfunn i strid med prinsippene nedfelt i Grunnloven. 

Nesten samtlige partier på Stortinget støtter EØS avtalen, med unntak av Rødt. Denne avtalen er i realiteten at vi er underlagt EU som en filiialstat uten stemmerett. EU er i realiteten ikke demokratisk, siden det ikke er EU Parlamentet som skriver lover, men den korrupte EU Kommisjonen.  

Nå er det Vanlige Folks sin tur til å stoppe dette med demokratiets siste virkemiddel. Vi må ta i bruk Grunnlovens Paragraf 49 som tillater Folkeavsteninger.  Stortinget og Regjering måtte forholde seg til slike både i 1972 og 1994, men de lurte oss ved å føre Norge inn i EU etter salamiprinsippet, eller som man koker en frosk, først fra kaldt vann, og gradvis til varmere og varmere til den er bedøvd. 

Er nordmenn også litt bedøvd? 

Det får vi sjå på. 

Jeg har tatt initiativ til å starte en medlemsbasert interesse organisasjon som jeg har kalt Norges Direkte Demokrati. 

Formålet er å planlegge, finansiere, organisere og ta initiativ til å avholde Folkeavstemninger så raske som mulig for viktige saker som berører både Norges Grunnlov og Norges suverenitet, samt nordmenns allmenne menneskeretter. 

Vi ser alle at det har gått over stokk og stein særlig siden 12.3.2020, med overgrep  mot det norske folk, og massive brudd på  Grunnloven og våre Allmenne Menneskeretter. 

Dertil så har Storting og Regjering valgt å ikke ta inn over seg at der har vært en Høyesterettsdom om Fosen, som  de tapte. Situasjonen er at de later som det ikke har skjedd. Det er i realiteten en tilstand som er svært alvorlig. Det betyr i klartekst at Norge er inne i en konstitusjonell krise, når Høyesteretts dommer ikke betyr noe. Da er regjering og Storting faktisk ikke lenger legitime. Men siden vi i Norge ikke har noen Forfatningsdomstol som f.ex. i Tyskland, tror de at de kan overse dette. 

Det er feil. Men det Vi , Folket, som må reagere ved å kreve en Folkavstemning.  

Vi må nå endelig ta stilling til en rekke store saker som klart viser at Regjering og Storting ikke lenger følger spillereglene. Derfor må vi reagere på den eneste lovlige måten vi kan. I hht Grunnlovens Paragraf 49. 

Me denne spleisen så vil jeg samle inn penger til å komme raskest mulig i gang med en ny organisasjon, som det vil ta noen uker å få etablert i Enhetsregisteret. 

Pengene vil gå til min egen innsats, og til egen noe reisevirksomhet, og til å etablere en organisasjon, registrert, og til å bygge opp en hjemmeside, grupper på sosiale medier, materiell for utsendelse på digitale medier. 

Det vil komme oppdatering på dette som det skrider fremover. 

Så snart interesseorganisasjonen er på plass i Enhetsregisteret, og operativ, så avsluttes denne spleisen, og det blir en start kapital for å komme i gang. 

Etablering av organisasjonen Norges Direkte Demokrati for å bruke Folkeavstemninger for viktig saker

3 163 kroner innsamlet

12 givere
Avsluttet 31.05.2023
6% av 50 000 kr
Anders Brunstad sitt profilbilde
Verifisert
Anders Brunstad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anders Brunstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×