LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Sykler til Tromsø, for å gi Dorota  en verdig fremtid og liv. Hun trenger vår hjelp, nå!

Sykler til Tromsø, for å gi Dorota en verdig fremtid og liv. Hun trenger vår hjelp, nå!

Tusen takk på vegne av Dorota. Ditt bidrag er med på å gi henne en verdig fremtid og et verdig liv. Min sykkel triller nærmere mot Tromsø for å nå dette målet.

Mitt navn er Robert Ćwikliński, og jeg kommer fra Polen. Jeg er stolt grunnlegger av Kibicowska-ekspedisjonen - et unikt initiativ som ikke finnes maken til i verden. Dette året skal jeg sykle fra Oslo til Nord-Norge med et spesielt mål for øye: å hjelpe Dorota Aranin, en inspirerende ung kvinne som er født med cerebral parese. Kanskje lurer du på hvordan jeg kan hjelpe Dorota ved å sykle?

Cerebral parese er en utviklingsforstyrrelse som oppstår som følge av skader i hjernen før, under eller kort tid etter fødselen. Det fører til utfordringer med grovmotoriske ferdigheter som å gå og løpe, samt finmotorikk som å skrive og snakke. Personer med cerebral parese opplever også ofte utfordringer knyttet til sanseoppfatning, romforståelse og øye-hånd-koordinasjon.

Gjennom min sykkeltur vil jeg besøke ulike idrettsklubber og samle inn signerte t-skjorter. Disse vil bli solgt på veldedighetsauksjoner for å samle inn nok midler til å sikre Dorota en fremtid med økt livskvalitet. Dessverre har Dorotas kjærlige mor nylig fått en uhelbredelig kreftdiagnose, noe som gjør situasjonen ekstra vanskelig for Dorota. Moren har vært hennes støtte og omsorgsperson gjennom alle disse årene, og snart vil denne avgjørende støtten ikke lenger være tilgjengelig.

Dorota er tilknyttet Just Together Foundation i Jelcz, Polen, som gjør alt de kan for å hjelpe henne med nødvendig fysio- og logopedisk rehabilitering for å opprettholde hennes selvstendighet. Disse rehabiliteringsoppholdene krever økonomiske ressurser som Dorota dessverre ikke har tilgang til. I tillegg trenger hun også tilpassede boligløsninger og møbler som kan tilrettelegge for en bedre fremtid.

Mitt mål med denne sykkelturen er å skape oppmerksomhet og øke bevisstheten rundt cerebral parese. Samtidig ønsker jeg å samle inn midler til minst tre rehabiliteringsopphold for Dorota. Dorota er en livsglad jente som elsker å sykle, og hun har en positiv og åpen holdning til livet. Men for å fortsette med lidenskapen sin, er hun avhengig av hjelp.

Tidligere ekspedisjoner har jeg klart å samle inn over 300 000 polske zloty (ca. 1,1 millioner NOK), og jeg har et mål om å gjenta suksessen denne gangen. Bli med meg på denne sykkelturen gjennom sosiale medier, og bidra også ved å dele denne artikkelen og donere penger for å hjelpe Dorota. Alle midler som samles inn vil gå direkte til henne.

Sammen kan vi gjøre en forskjell i Dorotas liv. Takk for din støtte!

Sykler til Tromsø, for å gi Dorota en verdig fremtid og liv. Hun trenger vår hjelp, nå!

40 943 kroner innsamlet

165 givere
Avsluttet 05.07.2023
81% av 50 000 kr
Robert Arkadiusz Cwiklinski sitt profilbilde
Verifisert
Robert Arkadiusz Cwiklinski mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Robert Arkadiusz Cwiklinski er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×