LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Feir min 50-årsdag med å skape varige endringer på Filippinene!

Feir min 50-årsdag med å skape varige endringer på Filippinene!

Pengene vil bli brukt til å styrke arbeidet vårt for gatebarn på Filippinene.

Kjære venner og familie,

I år feirer jeg en milepæl i mitt liv - min 50-årsdag. Det er en tid for refleksjon, takknemlighet og et ønske om å gjøre en enda større forskjell i verden. Derfor vil jeg gjerne invitere dere til å feire denne spesielle anledningen sammen med meg på en helt unik måte.

I 2009, sammen med min mann Jn Ciano, grunnla vi Brobyggerstiftelsen med et hjerte fylt av håp og en visjon om å hjelpe mennesker i Filippinene ut av fattigdommens klør. Aldri kunne vi ha forestilt oss reisen vi ville begi oss ut på og de opplevelsene vi ville dele sammen.

Gjennom årene har vi sett mirakler utfolde seg. Vi har vært vitne til utallige historier om gatebarn som har fått en ny sjanse i livet. Vi har sett deres smilende ansikter når de endelig får tilgang til mat, medisinsk hjelp og utdanning. Og når vi ser dem i dag, gående stolte til skolen eller engasjerte i arbeid, fylles hjertene våre av stolthet og glede. Disse barna, som en gang bodde på gata, har nå en lysere fremtid foran seg.

Det er disse øyeblikkene som driver oss til å fortsette vårt arbeid. Gjennom vårt familiesenter i Manila har vi gitt mer enn 70 gatebarn og deres familier en trygg havn, et sted hvor de kan føle seg elsket og ivaretatt. Sammen med støtte fra lokale myndigheter gir vi dem ikke bare grunnleggende nødvendigheter, men også ferdigheter og ressurser som hjelper dem med å bryte ut av fattigdommens onde sirkel.

Jeg deler dette med dere i håp om at dere vil bli med på min 50-årsdag på en helt spesiell måte. I stedet for å gi meg gaver, vil jeg be dere om å donere til Brobyggerstiftelsen. Ved å bidra kan dere være med på å skape flere mirakler og gi enda flere barn og deres familier en sjanse til å lykkes.

Hver eneste donasjon, uansett størrelse, vil utgjøre en forskjell. Pengene vil direkte gå til å dekke kostnadene ved mat, medisinsk hjelp, skoleutstyr, yrkesopplæring og andre nødvendigheter for disse barna og familiene deres. Deres bidrag vil være med på å gi dem håp og en vei mot en lysere fremtid.

Ved å donere til Brobyggerstiftelsen, vil dere ikke bare feire min 50-årsdag, men også være med på å skape en varig endring i livene til mennesker i Filippinene. Dere vil være med på å gi dem muligheten til å vokse, blomstre og realisere sitt fulle potensial.

Tusen takk for deres omsorg, kjærlighet og støtte gjennom alle disse årene. Dere har vært en viktig del av vår reise, og jeg er takknemlig for hver eneste opplevelse vi har delt. Sammen har vi vist at det er mulig å skape en bedre fremtid for de som trenger det mest.

La oss feire denne spesielle anledningen sammen ved å fortsette å bygge broer og gi håp. Bidra i denne spleisen, og vær med på å gjøre en forskjell i dag.

Takk fra mitt hjerte <3

Roger

Brobyggerstiftelsen

Feir min 50-årsdag med å skape varige endringer på Filippinene!

21 850 kroner innsamlet

59 givere
Avsluttet 19.07.2023
43% av 50 000 kr
BROBYGGERSTIFTELSEN mottar pengene
Roger Bastesen sitt profilbilde
Verifisert
Roger Bastesen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Roger Bastesen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×