LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Mort1ruller for Sunnaasstiftelsen i samarbeid med Mio BPA

Mort1ruller for Sunnaasstiftelsen i samarbeid med Mio BPA

Alle pengene går uavkortet til Sunnaasstiftelsen

Hva skjer?

Jeg har i samarbeid med jobben min Mio BPA tenkt til å trille fra Oslo til Arendal fra 31. Juli til 14. August for å pushe mine egne grenser i ekte "Sunnaasstiftelsen-ånd" og forhåpentligvis samle inn penger til Sunnaasstiftelsen.

Hva er Sunnaasstiftelsen?

Sunnaasstiftelsen er en privat ideell stiftelse som jobber for at mennesker med nedsatt funksjonsevne skal bli i stand til å mestre sin livssituasjon, utvikle seg og leve gode og aktive liv.

Blant annet tilbyr de årlig flere camper til personer med ryggmargsskade og hjerneskade. På campene lærer man å mestre hverdagen og man får prøve ulike idretter. Noe av det unike på disse campene er at det er "mentorer" der som selv lever livene sine med funksjonsnedsettelser, og som i forkant har deltatt på mentorkurs for å  bli gode pedagoger og for egen selvutvikling. Du kan ta en doktorgrad, men ingen har lært meg mer om min skade enn det andre personer i samme situasjon har gjort.

Hvorfor Sunnaasstiftelsen?

Stiftelsen betyr mye for meg ettersom jeg selv har en ryggmargsskade. Jeg har tidligere vært med på campene som både deltager og mentor. Campene er pakket med innhold fra morgen til kveld og man får virkelig pushet sine grenser til det ytterste og sett hva man faktisk er i stand til. Som mentor knyttet jeg sterke vennskap til de andre mentorene som står like sterk i dag. Og selv om man får prøve skyting, rullestolrugby, rullestolhåndball, volleyball, kano, seiling og mye mer. Så er det ingenting som slår smilet deltagerne med ryggmargsskade får når de mestrer en forflytning fra stol til seng for første gang, og hvor de da innser at de er et skritt, eller trilletak, nærmere selvstendighet.

Mio BPA sin rolle

Mio BPA er en ledende leverandør av BPA-tjenester til over 100 kommuner i Norge og det er min arbeidsplass. I tillegg har jeg selv BPA og funksjonsassistanse som er et kjempeviktig verktøy for meg i hverdagen. De ga meg "fri" til å rulle fra Oslo til Arendal imot at de fikk promotering. Mio BPA er også sponsor av Sunnaasstiftelsen fra før, men spleisen har ikke vært en del av sponsoravtalen. Dette fikk Sunnnaastiftelsen vite som en overraskelse etter at avtalen ble signert. 

Vil Mio tjene på spleisen?

Mio BPA får ikke en eneste krone av spleisen, det går direkte til Sunnaasstiftelsen. Men at Sunnaasstiftelsen får midler som bidrar til aktivitet som f.eks campene, gjør at Mio BPA har flere steder hvor de potensielt kan hente kunder fra og få profitt av det i ettertid. De tjener med andre ord av hverandre. 

For de fleste er nok dette  unyttig info, men det er ekstremt viktig for meg med en helt åpen dialog så ingen føler seg lurt. Jeg personlig tjener ingenting annet enn god karma.

Til slutt

Jeg vet at jobben Sunnaasstiftelsen gjør er med på å endre liv, for det har endret meg. Derfor håper jeg dere vil være med å støtte trilleruren min slik at flere personer med funksjonsnedsettelser får muligheten til å oppleve det fantastiske tilbudet de har.

Mort1ruller for Sunnaasstiftelsen i samarbeid med Mio BPA

220 550 kroner innsamlet

790 givere
Avsluttet 21.08.2023
100% av 220 000 kr
SUNNAASSTIFTELSEN mottar pengene
Morten Marius Skau sitt profilbilde
Verifisert
Morten Marius Skau
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Morten Marius Skau er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×