LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Youth Life Center , Lusaka - Zambia

Youth Life Center , Lusaka - Zambia

Alle pengene som samles inn går uavkortet til ferdigstillelse av Youth Life Center i Lusaka. Maling, møbler, toalett, kjøkkenutstyr, instrumenter og studioutstyr.

I 2015 startet Hamarsingen Birgitte Follestad Vold organisasjonen YOUTH LIFE i Lusaka - Zambia. Etter først å ha besøkt Lusaka som 13 åring, har Birgitte mange ganger vendt tilbake til ghettoene - til ungdommene som fanget hennes hjerte fra første stund. Hun så utfordringene, hun så farene men hun så også mulighetene. 

Hvordan kunne hjelpe, hvordan kunne gi håp, muligheter, en meningsfull hverdag og en fremtid for talentfulle ungdommer som ikke får mulighetene gjennom egne eller familiens ressurser ? Hvordan kunne bidra til å gjøre en bærekraftig forskjell ? 

YOUTH LIFE ble starten på et eventyr som inntil i dag har finansiert yrkesutdannelse for mer enn 65 unge mennesker som i dag jobber som rørleggere, elektrikere, frisører, kokker, it-konsulenter og i flere andre yrker. Utdannelsen finansieres gjennom Youth Life, via Sponsorer, bidrag og ikke minst - hittil - en del gjennom Birigttes egne midler, venner og familie.  Hjertet er definitivt større enn lommeboka. I dag koster utdannelse av en student ca kr. 3.700 kroner.  Det er allikevel mer enn mange kan klare å ta seg råd til. 

I 2023 har Youth Life etablert Youth Life Center i Ghettoen Kalingalinga i Lusaka. Et "safe heaven" hvor ungdommer kan lande - og bare få være ungdom. Et sted hvor ungdommer for utvikle kunstneriske talent innenfor musikk, sang, dans, teater, drama og lyrik. Et sted hvor de blir hørt, hvor de får kunnskap og muligheter. En HUB hvor du kan snakke med voksne, lette på trykket, få hjelp med avhengighet, veiledning om HIV/AIDS, familieproblemer - eller muligheter for utdanning. Få hjelp til å la drømmer bli virkelighet. 

Vi - familien Bjørkheim - fikk lov å være med ned nå i august å se dette fantastiske arbeidet som Birigtte og hennes frivillige organisasjon gjør, og besøke Youth Life Center og få oppleve alt talent, all glede, kjærlighet og samholdet denne oasen skaper. Vi fikk se og høre hva Birgitte betyr for folket her. Rørende & imponerende. Vi har så lyst til å få med våre venner og bekjente til og gi Birgitte og YOUTH LIFE et velfortjent løft. Det betyr mye for oss, men enormt mye mer for mange tusen unge mennesker med drømmer om fremtiden. 

YOUTH LIFE CENTER trenger maling, trenger møbler, trenger et lite kjøkken, trenger litt læremidler, trenger lydutstyr, trenger instrumenter og de trenger å få litt orden på toalettene. 

Manpower, Innsats og "determination" skal det ikke stå på, men YOUTH LIFE trenger å bruke penger på å få enda flere ungdom ut i studier, og da er det veldig fint om vi kan klare å hjelpe med å tilrettelegge og ferdigstille YOUTH LIFE CENTER. Det er ikke så mye som skal til. 

Birgitte er fra Hamar og Norge, Birgitte har et hjerte av gull og Birgitte har med få midler skapt noe helt rørende flott for et helt samfunn gjennom YOUTH LIFE. 

La oss vise hvor mye lite kan bli! 

Takk for at du hjelper til ! 

Espen, Elizabeth, Marie og Kristoffer Arneberg Novak Bjørkheim 

Youth Life Center , Lusaka - Zambia

20 400 kroner innsamlet

44 givere
Avsluttet 12.09.2023
102% av 20 000 kr
Espen Bjørkheim sitt profilbilde
Verifisert
Espen Bjørkheim
står bak spleisen
YOUTH LIFE mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Espen Bjørkheim er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×