LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Spleiselag for Oltedal Flerbrukshall

Spleiselag for Oltedal Flerbrukshall

Pengene som samles inn skal brukes til å investere i et moderne og tidsriktig treningsstudio. Med et treningsstudio uten gjeld, vil alle medlemsinntektene fra treningsstudioet bidra til å finansiere drift av flerbrukshallen. Til glede for små og store!

Kjære innbygger i Oltedal. Og kjære du som har familie, venner eller annen relasjon til bygda!

Oppføring av Oltedal Flerbrukshall

Det nærmer seg ferdigstilling av en fantastisk flerbrukshall i Oltedal. Om alt går etter plan, vil hallen ferdigstilles til årsslutt. Oltedal Flerbrukshall markerer et tidsskille i bygdas historie. Endelig får vi et lokale som kan samle hele bygda. Det blir en flerbrukshall i ordets rette forstand, og skal fungere som samlingspunkt for både små og store, til idrett og folkehelse, til kulturformål, konserter, foredrag, 17. mai i regnvær, turnoppvisning, e-sport, sosialisering, selskapeligheter+++

De ca. 2.600 kvadratmeterne med flerbrukshall har en prislapp på drøye kr. 40 mill ekskl. mva, og lar seg oppføre som et spleiselag mellom frivillighet i Oltedal, Gjesdal kommune, statlige spillemidler og dugnad.

Drift av Oltedal Flerbrukshall

Styret i Oltedal Flerbrukshall er opptatt av å sikre en økonomisk forsvarlig drift av hallen når den er klar for bruk. Det arbeides konkret med leieavtaler og sponsoravtaler, og disse inntektene vil utgjøre ryggraden i driftsfinansieringen. Samtidig ser vi etter andre inntektsstrømmer som kan styrke driften ytterligere.

I den forbindelse har vi fra starten av planlagt kommersiell drift av et moderne treningssenter i Oltedal Flerbrukshall. Treningssenteret er på ca. 160m2, er plassert i 2. etasje i sørvestlig hjørne, med store vindusflater for utsikt over Oltedal og gressbane, samtidig som det er vinduer inn mot hallens spilleflate. Treningsstudioet får stor takhøyde og tilpasset luftventilasjon. Via økonomiske bidrag fra innbyggere og venner av Oltedal, har vi som mål å fylle treningssenteret med nytt og moderne treningsutstyr. Om vi kan unngå å låne penger til treningsutstyr, vil medlemsinntektene fra treningsstudioet gå uavkortet til drift av Oltedal Flerbrukshall.

Hvor mye er kr. 1.000.000?

Vi har ikke detaljplanlagt utrustningen av treningsstudioet, dette vil styres av innsamlede midler. Men vi ønsker uansett å investere i nytt og tidsriktig utstyr til en ny og tidsriktig hall. Oltedal har tidligere klart å samle inn kr. 1 mill til nytt kirkeorgel, og da bør det være et realistisk mål med kr. 1 mill til et treningsstudio som igjen skal bidra til å finansiere drift av en flott flerbrukshall.

Det bor 1.000 innbyggere i Oltedal. Om hver innbygger kunne bidra med kr. 1.000 hadde vi samlet inn kr. 1.000.000. Men så enkelt er det ikke. Vi har respekt for at noen ikke kan bidra med så mye, iallfall ikke på kort tid. Denne SPLEIS’en muliggjør å gi et mindre beløp per måned og over tid. Samtidig har vi et håp om at noen privatpersoner eller bedrifter har mulighet til å bidra med større innbetalinger. Dette blir spennende!

Hvorfor bidra?

· Bør du bidra i SPLEIS’en om du vil trene i et moderne og tidsriktig treningsstudio? JA!

· Bør du bidra i SPLEIS’en om du ikke skal trene i treningsstudioet? JA! (fordi inntektene fra treningsstudioet går uavkortet til drift av Oltedal Flerbrukshall, og legger til rette for aktiviteter for både små og store)

· Bør du bidra i SPLEIS’en om du bor i Oltedal? Ehhhh….JA!

· Bør du bidra i SPLEIS’en om du har familie, venner eller relasjon til Oltedal? JA! (Oltedal Flerbrukshall representerer et tidsskille for bygda, og legger til rette for aktiviteter for både små og store)

Oppsummert

Denne SPLEIS’en skal benyttes til å utruste et moderne treningsstudio i Oltedal Flerbrukshall. Dette vil muliggjøre at alle medlemsinntekter fra treningsstudioet går uavkortet til å styrke driften av Oltedal Flerbrukshall. På denne måten bidrar vi til at Oltedal Flerbrukshall kan tilby aktiviteter til så mange som mulig!

Heia Oltedal og en fantastisk Oltedal Flerbrukshall!

Spleiselag for Oltedal Flerbrukshall

319 750 kroner innsamlet

190 givere
Avsluttet 31.12.2023
31% av 1 000 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
OLTEDAL FLERBRUKSHALL AS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×