LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjertestarter til bygda vår Hovsherad

Hjertestarter til bygda vår Hovsherad

Hjertestarter til bygda vår Hovsherad, alle pengene går uavkortet til hjertestarter og drift samt vedlikehold av denne.

Hei Hovsherad bygd, det er med stor bekymring at vi pr i dag ikke har en hjertestarter i bygda, dette er noe jeg tenker på stadig og nå ønsker å gjøre noe med, jeg hadde tenkt at vi skulle hatt denne hjertestarteren utenfor butikken, med lukket vanntett boks og med belysning. Når noen tar den i bruk vil det bli sendt et varsel slik at vi kan følge opp saken, i tillegg så sender den varsel om batteri og nye pads til barn og voksne når det nærmer seg utløpsdato. Dette blir da sendt direkte automatisk til kontakt person i bygda som lett kan bytte ut dette.

Har snakket med Butikksjef Siv Mette og hun stiller seg svært positiv til dette.
Før så hadde vi hjertestarter på klubbhuset, den er pr i dag ikke i drift. Det jobbes med å få en i klubbhuset også, Idrettslaget har søkt om dette, men som vi alle vet så kan det ta tid på slike søknader, i tillegg så er det en fordel med en hjertestarter som er sentralt utenfor butikken og som alle kan benytte seg av hvis uhellet skulle oppstå. 


Vi håper vi kan få samlet inn penger ved hjelp av alle dere i bygda samt firmaer til å få en så viktig ting som hjertestarter.
For å få alt med hjertestartere og boks ute og jobb med å feste og gjøre dette skikkelig så håper vi 30000,- skal holde i tillegg så blir det kostnader etterhvert som vi trenger nytt av batteri og pads.
Så alt som kommer inn vil bli til hjertestarter og blir det mer så blir pengene liggende til vi må bytte ut batteriet og pads, hvis ikke tar vi en ny runde når dette må byttes. Vi oppretter en egen konto som står på meg som har fått navnet hjertestarter. Skulle en annen ta over eller en velforening kan dette lett ordnes med at kontoen og pengene går over til de nye som skal drifte denne. Kontonummer for hjertestarter Hovsherad er :  30803676093

Hjertestarter til bygda vår Hovsherad

30 000 kroner innsamlet

64 givere
Avsluttet 23.09.2023
100% av 30 000 kr
Verifisert
Raimond Kjørmo Gjeltsen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Raimond Kjørmo Gjeltsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×