PÅSKEINNSAMLING FOR DE HJEMLØSE HUNDENE
82 300 kr
250 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

PÅSKEINNSAMLING FOR DE HJEMLØSE HUNDENE

Kan dere hjelpe oss til å samle inn 100.000kr frem til påsken? 

Den norske hundegåden vår i Sanski Most er en (forholdsvis) trygg sone for de hjemløse hundene i Bosnia. Der har vi ikke bare hunder fra Sanski Most, men fra mange andre byer i Bosnia som Kljuc, Banja Luka, Sarajevo og flere andre.

I hundegården vår hjelper vi og mater 130 hjeløse hunder daglig. Hundene får vann, mat, 3-4 hundepassere som tar seg av dem og rydder daglig og en dyrlege som er på besøk fast hver helg. De blir vaksinert, ID-merket, sterilisert, renset for parasitter, orm og lus og etter hvert også adoptert. Men det begynner å bli fryktelig trangt og tragedier står i kø utenfor hundegården. 

Utenfor hundegården vår, i byen og på søppeldynga finnes det minst dobbelt så mange hjemløse hunder som venter på vår hjelp. Vi matet de i vinter når det var snø, fordi det er kun det vi hadde å by på ettersom kapasiteteten på plass og mannskap er sprengt. 

På forrige Spleis så trengte vi å samle inn 100.000kr- 50.000kr til drift av hundegården og 50.000kr til tomta via Spleis. 45600kr ble utbetalt til oss fra Spleis. Disse måtte vi bruke til å dekke underskuddet til drifta som vi har slitt med siden desember 2017.Dette er dessverre kun halvparten av det som trengs til månedlig drift av hundegården, slik som grafisk fremstilt på vedlagt bilde.

Vi har gått i underskudd på driftskostnader månedlig siden desember måned.

Det er 130 hunder i hundegården. Det er veldig mange. De skal ha mat hver dag, det skal ryddes etter de, vaskes etter de, vedlikeholdes og kjøres frem og tilbake for i forskjellige innkjøp og ærend. Vedlikehold og hundepassere er ikke gratis men likevel kun ca 15% av de faste kostnadene. Den største kostnaden er dyrlegen, medisiner, vaksiner og akutte saker, nærmest 50% av våre kostnader.

90.000kr hver måned kan høres mye ut.Fordelt på 130 hunder så er vi likevel under 700kr per hund per måned inkludert hundepass, dyrlege og mat. For de pengene får man kanskje plass på kennel i 2 døgn i Norge dersom man er heldig med prisen. Og en vaksine hos dyrlegen i Norge koster omtrent 700kr. Bare for å sammenligne hvor mye vi får for pengene i Bosnia.

Vi trenger sårt hjelp til å samle inn penger så vi kan kjøpe tomta som vi har sett for oss og hjelpe flere hunder i trygghet. Hundene som dere ser på bildene her, på søppledynga og i byen, de bare venter på å bli fanget av hundefangeren og skutt av jegere. Vi hjelper mange skutte hunder. En av de er Frosty, som snart reiser til Norge etter at han har blitt frisk. 

De hjemløse hundene i Bosnia blir daglig mishandlet av mange innbyggere, skutt og skadet av jegere og myndighetene, og blir stuet bort i offentlige shelters der de ikke får pleie, de får ikke mat og de lever og råtner i sin egen avføring, innestengt og uten vann. Nylig var også en av våre hunder beskutt inne i hundegården, og det gikk heldigvis bra. Etter hjelp fra dyrlegen så ble hunden frisk igjen ❤

Vi har sett på en tomt som er litt over 3 ganger så stor som den tomten som vi får låne per idag.

Vi trenger å samle inn totalt 150.000kr for å kunne kjøpe tomta og hytta, så vi kan hjelpe flere hunder i sikkerhet og ha større plass for de hundene som vi har allerede. Vi satser igjen på å få samlet inn 100.000kr på denne innsamlingen. Halvparten vil gå til tomten og halvparten til å dekke 50% av de månedlige driftskostnadene. 

Dersom vi greier å samle inn pengene så ville vi flyttet all inventar som isolater og hundehus dit, bortsett fra murisolatene og gjerdet rundt juniordelen, de ville vi fortsatt brukt som isolat for hundene som blir dumpet på dynga og som må gjennom vaksineringen.

Vi må få flere hunder i trygghet og sikkerhet, det handler om livet! 

Håper mange blir med og hjelper oss å sikre og redde hundene. 

DENNE INNSAMLINGEN AVSLUTTES I PÅSKEN, DEN 02.04.2018

VI BER ALLE OM Å TA ET SKIKKELIG SKIPPERTAK MED OSS FOR HUNDENE I PÅSKEN, SÅ VI ENDELIG KAN FÅ KJØPT TOMTEN TIL HUNDENE ❤

Ønsker du å hjelpe oss og bidra utenom Spleis? 

Vipps: 97872

Kontonummer: 1503.89.50409 

Paypal: paypal.me/gatehunderbosnia

Del gjerne innlegget ❤ Besøk vår FB side "Støtt gatehunder i Bosnia"

https://www.facebook.com/gatehunderbosnia/

eller vår hjemmeside 

https://www.gatehunderbosnia.no

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Sanda Hagen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×