LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtte spleis for Psykiatrialliansen!

Støtte spleis for Psykiatrialliansen!

Helsedirektoratet kuttet støtten på 600.000 til Psykiatrialliansen! Dette rammer så mange som er så sårbar i utgangspunktet! Dette er IKKE ok! Derfor lager jeg denne Spleisen og håper du kan bli med og hjelpe! Alle bidrag er viktig! Tusen takk!

Hvorfor denne Spleisen nå?

Psykiatrialliansen har dessverre mistet statstilskuddet fra Helsedirektoratet i år. De har i de 7 foregående årene fått kr 600.000.- hvert år i driftstilskudd, men i år får de dessverre ingen støtte. Og de forstår ingenting av dette!

Et bortfall av 600.00 fører til et stort underskudd og det gjør at Psykiatrialliansen beklageligvis blir nødt til å redusere i aktivitetstilbudet i resten av 2023 for å spare kostnader.

I praksis innebærer det at de nå må redusere antall treninger, nedbemanne trenere og tilbudet sitt fremover og dette går jo utover de som sårt trenger det mest! 

Kort om:

Psykiatrialliansen er en frivillig organisasjon, startet opp i 2006 som et samarbeid mellom Helse Bergen og Bergen kommune for å kunne gi mennesker med psykiske- og rus utfordringer et gratis fysisk aktivitetstilbud.

De jobber så hardt hver dag for å kunne tilby spennede lavterskel aktiviteter i Bergens området. Per i dag tilbyr de 23 forskjellige treninger hver uke og over 400 personer bruker dem i uken.

De aller fleste trenerne som er ansatt i Psykiatrialliansen har egenerfaring fra psykisk sykdom, ruslidelser eller pårørendeerfaring og har selv gått på treningen. Dette gjør at de vet hvor vanskelig det kan være å møte opp på trening og derfor har de så fokus på inkludering, mestring og sosialt fellesskap. Alle er velkommen, alltid, uansett nivå.

Bergens beste forening

I 2021 ble Psykiatrialliansen stemt frem av deltakere sine og vant BT's kåring av «Bergens beste forening», det sier vel veldig mye om at det de gjør er utrolig viktig for mange?!

Oppsummert

Mental helse gjelder oss alle og det er ingen tvil om at tilbudet hos Psykiatrialliansen er veldig viktig for mange. Vil du bli med på å støtte Psykiatrialliansen i denne økonomiske vanskelig tiden, er det mulig å gi bidrag her!

Tusen takk!

http://www.Psykiatrialliansen.no

Støtte spleis for Psykiatrialliansen!

50 750 kroner innsamlet

153 givere
Avsluttet 16.10.2023
101% av 50 000 kr
PSYKIATRIALLIANSEN BIL mottar pengene
Psykiatrialliansen sitt profilbilde
Psykiatrialliansen
Verifisert
Anne Christine Sæthre står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anne Christine Sæthre er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×