LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Beredskapshus

Beredskapshus

Vi skal bruke pengene til bereskapshus. Bygget er ferdig tegnet og prosjektert og vil gi oss tilstrekkelig lagrinsplass samt møte- og kontorlokaler.

Norsk Folkehjelp Harstad har per i dag tilhold i et eldre murbygg nært havnegata. Dette har vi lånt vederlagsfritt i mange år av Harstad Kommune, men bygget er i dårlig teknisk stand og er for lite ut fra behovet vi har i dag. Bygget er nå uansett solgt og skal etter hvert rustes opp og brukes til andre formål.

Vi har over årene bygget opp en betydelig mengde utstyr: Bil, båt, ATV, 2 scootere samt hengere og en stor mengde materiell til bruk til redningstjeneste. Alt dette må lagres samlet slik at vi raskt kan rykke ut. Å leie andre egnede lokaler har vært forsøkt, men er økonomisk helt urealistisk. Løsningen er derfor å få bygget et eget hus.

Bygget er ferdig tegnet og prosjektert av Besikt AS v/ Knut Bjørklund. Tomten er ferdig regulert og ligger ved siden av turlagshuset nært Folkeparken. Dette er en gunstig plassering for oss. Bygget gir oss den lagringsplassen vi har behov for, samt møte- og medlemslokaler. Dette vil gjøre drift av organisasjonen betydelig lettere enn vi har per i dag.

Beredskapshus

10 150 kroner innsamlet

30 givere
147 dager igjen
10% av 100 000 kr
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
NORSK FOLKEHJELP HARSTAD er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×