LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Vi løfter Minas Kreative Hjørne over "kneika"

Vi løfter Minas Kreative Hjørne over "kneika"

Alle pengene som samles inn går til å sørge for at Mina klarer seg over kneika hun er i nå og kan fortsette sin næring på Rjukan. Den lille byen trenger denne butikken og Mina trenger vår hjelp for å lykkes med det.

Minas Kreative Hjørne på Rjukan har vunnet priser og fått utmerkelser, og for folk både på Rjukan, men også i omegn, er denne utrolige håndarbeids - og hobbybutikken blitt en møteplass. Skjønne Mina og hennes lille stab inspirerer oss til å skape selv og trekke oppmerksomheten mot et par strikkepinner fremfor en app på en eller annen digital enhet. 

I ti år har solstrålen Mina brukt alt hun har av energi for å holde dette nydelige knutepunktet åpent for oss som trenger at hun gjør det. Vi som MÅ til Mina helt plutselig fordi vi mangler garn, er lei det garnet vi har, eller som fikk en plutselig ide om å lage noe hyggelig til svigermor, ektemenn, mødre, barn eller andre uskyldige. Ofte vet vi ikke engang hvordan vi skal få det til, men Mina og hennes stab kommer alltid til unnsetning med sin kunnskap, inspirasjon og vareutvalg. 

Det er beinharde tider for alle som driver lite og for seg selv, og derfor startes denne Spleisen på vegne av oss kunder i et desperat forsøk på å redde Minas Kreative Hjørne fra undergang. Mina selv er sliten, lei seg og fortvilet for at det skal være så innmari vanskelig. Hun har ingen mål om å bli rik, KUN  holde åpent. Det er hennes drøm, i tillegg til at hun drømmer om et mirakel. Kanskje vi sammen kan bli hennes mirakel?  

Driftskostnader og innkjøpskostnader har skutt i været som alt annet, og truer med å kvele både små bedrifter og "vanlige folk", derfor har vi nå lyst til å friste dere til å bidra så Mina kan beholde sin drøm, og vi kunder få beholde vårt knutepunkt og troen på hverandre.

For ordens skyld så er Mina informert om denne "aksjonen" og ydmykt gitt sin tillatelse. Hun er ikke den som bryr noen, så da tar vi oss av det. 

Ta vare på hverandre og nærmiljøet deres!

Vi løfter Minas Kreative Hjørne over "kneika"

182 100 kroner innsamlet

703 givere
Avsluttet 09.11.2023
45% av 400 000 kr
Verifisert
Gro Rånman
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Gro Rånman er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×