LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Tusen takk!

Tusen takk!

Alle midler går til å sikre Barn i Byens fremtid og til arbeidet med å skape gode ­oppvekstsvilkår for barn i Bergen, gi dem gode valgmuligheter og til å utjevne sosiale forskjeller.

Hurra! Barn i Byen har blitt hørt! 

Bergen kommune har har forstått verdien av Barn i Byens eksistens – og har gått inn og sikret basisdriften av Barn i Byen for de kommende årene. Vi er dypt takknemmelige!

Tusen takk også til alle dere som har støttet oss vi Vipps og i denne spleisen. Alle midler går til å sikre Barn i Byens fremtid og til arbeidet med å bedre oppvekstvilkårene til byens barn.

Barn i Byen har alltid vært avhengige av sponsorer og inntekter fra andre eksterne oppdrag for å gå rundt. Tap av sponsormidler, reduserte annonseinntekter og kraftig økning produksjonskostnader gjorde at vi sto fare for å måtte kaste inn håndkleet. Nå er altså basisdriften sikret.

Men, vi trenger fortsatt din støtte!

Vi fortsetter Spleisen, som planlagt. Nettsiden vår trenger en oppgradering, og i 2024 vil vi lansere en ny, raskere og mer omfattende digital formidlingskanal. Det koster! Og det ligger ikke inne i støtten vi har fått nå. I de nye nettsidene vil alle kultur- og aktivitetstilbydere få direkte tilgang til å legge inn informasjon om sine tilbud. Også klubber, lag og foreninger vil få sitt eget område på siden hvor de får presentert seg selv og sine tilbud for barn og unge. Vi har ambisjoner om at dette skal bli den beste og mest omfattende formidlingskanal for kultur- og aktivitetstilbud man har sett i dette landet.

Barn i Byen er barnefamilienes guide til gode opplevelser. Siden 2001 har vi distribuert ­magasinet, gratis, hjem til barnefamiliene i Bergen og fungert som deres hovedportal til ­byens kultur- og aktivitetstilbud. I snart 23 år har Barn i Byen vært deres øyne og ører i jakten på gode opplevelser for og med barna. Samtidig har vi vært kulturlivets viktigste informasjonskanal til å synliggjøre deres tilbud for denne gruppen. 

Vi er fortsatt dedikerte til oppgaven om å skape gode oppvekstvilkår for byens barn og ser for oss at Barn i Byen også i fremtiden vil være en betydningsfull og uavhengig aktør i byens kulturliv. Sjekk nettsiden: barnibyen.no

Utdrag fra Barn i Byens vedtekter:

§ 2 Ideelt aksjeselskap

Barn i Byen er et ideelt aksjeselskap med et allmennyttig formål. Selskapet skal drives uten erverv som formål, og skal ikke opptjene overskudd utover det som er nødvendig for utvikling og drift av selskapets ideelle virksomhet.

§ 3 Formål

Barn i Byen har som formål å synliggjøre mangfoldet av kultur- og aktivitetstilbud for ALLE barn og barnefamilier og inspirere dem til deltakelse – uavhengig av familienes økonomi, ­sosial bakgrunn og ressurser. Barn i Byen skal være en viktig aktør i arbeidet med å skape gode ­oppvekstsvilkår for barn, gi dem gode valgmuligheter og til å utjevne sosiale forskjeller.

Barn i Byen bruker FNs Barnekonvensjon, Artikkel 31, som en ledestjerne for vårt arbeid. Den sier at «alle barn har rett til å delta i lek og fritidsaktiviteter som passer for barnets alder og til fritt å delta i kulturliv og kunstnerisk virksomhet». Barn i Byen vil også tilføye; «aktiviteter som er tilpasset barnets evner og interesser».

Vårt slagord er «Gjør barndommen litt rikere».

Les mer om oss her.

Tusen takk!

28 950 kroner innsamlet

77 givere
26 dager igjen
7% av 400 000 kr
Barn i Byen sitt profilbilde
Barn i Byen
Verifisert
Lasse Totland står bak spleisen
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lasse Totland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×