LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Kamera over Vindøldalen

Kamera over Vindøldalen

Alle pengene som samles inn går til innkjøp, montering og drift av kamera over Vindøldalen.

Kamera over Vindøldalen.

Hallo alle venner av Vindøldalen. Mange av oss har savnet muligheten til å se vær og føreforhold i dalen etter at kameraet på Bollen sluttet å virke.

Nå legger vi frem et forslag om å foreta en spleis hvor alle som ønsker å bidra til at vi igjen kan holde oss oppdatert på hvordan vær og føre er oppe i dalen.

Karl Kjetil Skuseth, Lars B. Røv og Conny Hansen har diskutert hvordan dette kan gå til og vi har kommet frem til at en spleis hvor hytteeiere, privatpersoner, grunneiere og organisasjoner med interesse og nytte av et slikt kamera kan bidra i felleskap til at dette lar seg gjøre.

Vi har sett på et kamera etter konsultasjon med eksperter. Dette fyller de krav vi må stille til kvalitet og holdbarhet med de værforhold som er oppe på Bollen.

Vi ønsker et kamera hvor en kan zoome inn slik at en kan holde seg oppdatert på bl.a. veiforhold, brøyting og beredskap (flom/is propp/brann osv). Denne funksjonen må ikke gå på bekostning av driftsstabilitet, noe som var tilfelle med det gamle kameraet vi hadde.

Vi har fått tilbud på et solid kamera med streaming til nettet på rundt 30.000 kr. I tillegg må det regnes med noen utgifter til montering mm. Vi vil også søke om midler til tiltaket gjennom kommunen og organisasjoner.

For å komme i gang starter vi en SPLEIS med ramme på 40.000 kr og håper at alle som ønsker å være med betaler inn 300 kr til formålet. Det som ev. blir overskytende blir stående på en konto til vedlikehold.

Vi trenger da ca 130 personer for å nå målet. Gruppen vår har 1342 medlemmer så det burde være mulig å få dette til. Om organisasjoner og interessegrupper bidrar med større beløp så avrundes innsamlingen når vi har dekning for kameraet.

Bli med og støtt tiltaket - så håper vi kameraet er i drift til påsken 2024. 

Kamera over Vindøldalen

40 000 kroner innsamlet

119 givere
Avsluttet 11.12.2023
100% av 40 000 kr
Venner av Vindøldalen
Verifisert
Karl Kjetil Skuseth står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Karl Kjetil Skuseth er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×