LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for GAMERE MOT BARNEKREFT LEVEL 4

GAMERE MOT BARNEKREFT LEVEL 4

Alle pengene som samles inn går til Barnekreftforeningens arbeid for barn og unge som rammes av kreft, og til videre forskning på barnekreft.

Gamere! Det er duket for DEN tiden på året. For fjerde året på rad kjører vi i gang Gamere Mot Barnekreft. 23.-25. november 2023 samles vi til 54 timer med gaming, fete gjester og morsom underholdning. Alt til inntekt for en viktig sak.

Torsdag 23. november kl. 18:00 går startskuddet, og vi gleder oss til å ha deg med på en av årets viktigste innsamlingsaksjon. På tre år har vi i Gamere Mot Barnekreft samlet inn fantastiske 6,5 millioner kroner til barnekreftsaken. Dette er uvurderlige midler som har bidratt til nye livsviktige forskningsprosjekter. Bli med og gjør en forskjell. Vinn fantastiske premier og bli en del av det helt unike fellesskapet, GMB <3

Dette er barnekreftsaken: Annen hver dag får et barn i Norge kreft. Det er fremdeles den hyppigste dødsårsaken blant barn i alderen 1-14 år i Norge. Rundt 70% av de som overlever lider av synlige og usynlige plager som en følge av den tøffe behandlingen. Barn og kreft hører ikke sammen!

Dette ønsker vi Gamere å gjøre noe med! Bli med på laget i kampen mot barnekreft. Bli med på årets Gamere Mot Barnekreft.

Sammen skal vi jobbe mot målet om at ingen barn skal dø av kreft, og at alle de som rammes skal få den behandlingen og støtten de trenger. Skru på skjermen torsdag 23. november og bli med på moroa. Gjennom din deltakelse er du med å bekjempe barnekreft.

Vis din støtte til barn og unge som rammes av kreft og deres familier. Følg streamen her: https://www.twitch.tv/komplettno

Gamere Mot Barnekreft t-skjorten: Vi hadde stor suksess med T-skjortene vi solgte i fjor. Det var så mange av dere som ville ha genserne vi vi brukte sist gang. Derfor er både T-skjortene og hettegenserne som blir brukt under årets stream, tilgjengelig for salg hvor hele overskuddet går direkte til Barnekreftforeningen.

På årets gjesteliste finner du blant annet Astrid S, Aslak “Klokkismann” Maurstad, Randulle,  AverageJonas, ThomasPaste, Level Up, RubenGKS og CharlieTheDoggo. Sammen med denne buketten av flotte mennesker skal vi gjøre vårt beste for å skape en fantastisk seeropplevelse fullstappet med godt innhold.

Det er ingen innsamlingsstream uten premier, giveaways og konkurranser. Under Gamere Mot Barnekreft Level 4 vil vi overgå alle tidligere streams. Ved siden av faste slagere som komponenter, gaming-tilbehør og gamingmøbler kommer vi under streamen til å dele ut (SPOILER 😊): Den råeste robotstøvsugeren du har sett, TV-er, high-end gaming PC-er (say what?), konsoller og mye mye mer!

Tune in torsdag kl. 18:00 og bli med på festen!

------------------------------------------------------------------------------------

* Under finner du eksempler på premier du kan vinne i løpet av streamen.
Ønsker du muligheten til å stikke av med en av de fantastiske produktene må du melde deg på via det lyseblå banneret lengre opp på denne siden! Ved å melde deg på listen er du med i ALLE premietrekningene i slutten av streamen på lørdag.

GAMERE MOT BARNEKREFT LEVEL 4

1 094 538 kroner innsamlet

1 794 givere
Avsluttet 01.12.2023
99% av 1 100 000 kr
Barnekreftforeningen sitt profilbilde
Barnekreftforeningen mottar pengene
Komplett.no sitt profilbilde
Komplett.no
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Komplett.no er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×