LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Trening for barn i Nepal - Kathmandu  2024

Trening for barn i Nepal - Kathmandu 2024

Utføre treninger i Katmandu 01.2024, kjøpe inn litt utstyr, som treningsdrakt og beskyttelses-utstyr til dem som ikke har råd til slikt. Vi har tidligere klart å skaffe til en klubb, midler til en kamp-matte. Dette skulle vi gjerne gjentatt flere steder.

Julegave til NEPAL 2023

International Wado Federation Norge (IWFN), er en organisasjon for flere karateklubber i Norge som trener karate-stilen Wado-Ryu. Organisasjonen ønsker å hjelpe barn og ungdom i Nepal slik at de kan få en fin treningsuke i januar 2024. Vi prøver å skaffe nok sponsorer til å lage et 3-4 dagers treningskurs for alle karateutøvere i Nepal (Kathmandu). Vi ønsker å sende 2 instruktører fra Norge som skal undervise og samtidig lage trygge, gode relasjoner mellom utøverne med fokus på menneskeverd.

Karate er en av de største idrettene i Nepal og det er flere tusen barn og ungdom som trener. Klubber og organisasjoner er veldig påvirket av politikk og korrupsjon. Vi ønsker å lage gode relasjoner til trening, uten påvirkning av politiske agendaer.

Vi håper vi kan få hjelp fra bedrifter og enkeltpersoner med å få dette til.

Nepal er ett av de fattigste land i verden. Landet har store utfordringer, og en av de største utfordringene er menneskehandel. Vi ønsker å overføre vår erfaring, verdier og holdninger innenfor idrett og karate, med håp om at dette kan bidra til at mennesker får mer omtanke og respekt for hverandre.
I Norge har vi gode ressurser til å hjelpe. Deres og vår innsats kan bidra til å gjøre forandring. Alle prosjekter må starte et sted. Vi ønsker å utfordre alle bedriftseiere og enkeltpersoner til å hjelpe.

I 2013 - 2018 fikk vi hjelp av noen bedrifter, og vi brukte mye private midler for å gjennomføre et tilsvarende prosjekt. Da skapte vi en arena der utøvere uten kostnad kunne få trene og utvikle seg, litt utstyr ble fordelt, og spesielt rett etter jordskjelvet i 2015 samlet vi mange for å være sammen i en trygg arena. Den gangen snudde vi ryggen til en korrupt organisasjon, vi inkluderte unge kvinner på en måte de aldri hadde opplevd før, og vi ga flere hundre muligheten til å rykke opp i et karate-belte system, uten kostnad (noe de kanskje aldri hadde fått råd til), uten baktanker eller agenda, noe som er helt uvanlig i Nepal. I ettertid har noen av disse unge kvinnene startet sin egen organisasjon som går inn i skoler og underviser selvforsvar for kvinner.

Nå ønsker vi å følge opp arbeidet fra før Covid, og igjen gi barn og ungdom en opplevelse og erfaring de kan ta med seg videre i livet. For at dette skal kunne gjennomføres er vi helt avhengig av finansiering. Instruktørene som reiser tar av sin egen fritid. De tar ikke betalt for undervisning, så vi trenger midler til å dekke reise og opphold, men også til å kunne kjøpe inn litt utstyr ved behov, som treningsdrakt og beskyttelses-utstyr til dem som ikke har råd til slikt. Vi har tidligere klart å skaffe til en klubb, midler til en kamp-matte. Dette skulle vi gjerne gjentatt flere steder da de gjerne trener barfot på teglstein (som står i alle vinkler) eller grus/jord underlag. Derfor oppretter vi nå denne SPLEISEN, med håp om å kunne få gjennomført dette prosjektet.

På sikt ønsker vi også å klare å få Norads tilskuddsordninger til nytt prosjekt i Nepal i 2025-2026, MEN vi må ha noe å vise til, slik at vår søknad blir behandlet seriøst av Norads tilskuddsordninger. IWFN må vise at vi har utført tilsvarene prosjekter før. Håpet nå er å klare og samle inn ca. 90 til 100 tusen slik at vi klarer å gjennomføre prosjektet som beskrevet over. Dette er ikke en umulighet, men en utfordring.

IWFN har jobbet med prosjekt i Nepal over en del år nå, og dette arbeidet har bidratt til en organisasjon med flere enn 1000 medlemmer i Nepal. I november 2022 klarte organisasjonen å i Nepal og sende en av sine instruktører til Norge for å delta på en internasjonal treningssamling. Dette viser at med litt hjelp og støtte kan man få resultater, selv i et land som sliter med det meste.

Vi håper at flere bedriftsledere/ personer vil hjelpe oss. Så vi utfordrer DEG og DERE til å ta dette med til din arbeidsgiver/ bedriftsleder og gi deg/dem muligheten til å hjelpe oss.

Dette er en fantastisk mulighet til å glede barn og ungdom ved å bidra med litt av vår overflod og velstand.

Vær så snill å sende dette videre til alle dine.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette.

Trening for barn i Nepal - Kathmandu 2024

1 000 kroner innsamlet

1 giver
Avsluttet 14.01.2024
1% av 100 000 kr
IWFN
Verifisert
Kjartan Inge Aadland Stornes står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Kjartan Inge Aadland Stornes er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×