LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Redd Kullebunden Spiseri

Redd Kullebunden Spiseri

Alle pengene som blir samlet inn går til Kullebunden Spiseri. Pengene skal gå til husleiegaranti på 725 000kr

Kullebunden Spiseri - ikke bare et spisested, men hjertet og sjelen til et samfunn. En familiebedrift. Et sted hvor tiden synes å stanse, og mennesker knyttes sammen av smil, latter og varme omgivelser. Gjennom årevis med hardt arbeid og utallige utfordringer har daglig leder og eier stått fast ved dette stedet, ofret og kjempet for å opprettholde dets sjarm.

Men nå, i skyggen av en trist misforståelse, vakler denne kjære bedriften på kanten av avgrunnen. Tanken på å miste dette samlingspunktet sender bølger av bekymring og sorg gjennom lokalsamfunnet. For hva er et samfunn uten sine møteplasser, uten steder som forener og skaper uforglemmelige minner?

Men det er håp. I den kollektive styrken til fellesskapet kan vi kanskje redde dette hjertet av samfunnet vårt. Gjennom forståelse, medfølelse og en vilje til å løse misforståelser, kan vi gjenopprette det som en gang var. Sammen kan vi kanskje rette opp det som har gått galt og bevare dette unike stedet som har gitt oss så mye glede og fellesskap.

For Kullebunden Spiseri er ikke bare en bedrift, det er et symbol på samhold og vennskap, en oase av varme og fellesskap midt i våre liv. La oss stå sammen, reise oss over de små hindringene som har kommet i veien, og gjenopplive flammen som en gang lysende og varm. For i dette lille stedet ligger historier, minner og bånd som ikke bør gå tapt. Sammen kan vi kanskje redde det!

Redd Kullebunden Spiseri

9 557 kroner innsamlet

32 givere
15 dager igjen
3% av 250 000 kr
KULLEBUNDEN SPISERI AS mottar pengene
Familien på Kullebunden
Verifisert
Marielle Sophie E Bilet står bak spleisen
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Marielle Sophie E Bilet er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×