LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Julefeiring for barn og unge i Zambia

Julefeiring for barn og unge i Zambia

Vi vil gi barna i Zambia en jul for livet!

Å trenge minst betyr ikke at du har mye. Å trenge minst kan bety at det er så lite som skal til. Det å trenge minst betyr gjerne at lite – betyr så enormt mye.  

Jeg startet Youth Life sammen med Michael Cha Nkhosi for 8 år siden. Formålet vårt var å gi håp, muligheter og utdanning til unge mennesker i Lusaka, gjennom målrettet yrkesutdanning, motivasjon og veiledning. I år kunne vi stolt flytte inn i vårt eget senter i et av Lusakas fattigste områder, Kalingalinga. Da tok prosjektet også nye vendinger. Vi har blitt en kulturarena, et «safe heaven», et sted for trøst, hjelp og løsninger. Et sted hvor drømmer kommer nærmere virkeligheten. Et sted som gir rom og håp – for alle.  I høst samlet vi inn penger til å ruste opp senteret, og med god hjelp fra dere har dette nå blitt virkelighet. Vi gleder oss til å vise dere resultatet veldig snart. Det betyr så enormt mye.  

Nå er det snart jul – og i fjor hjalp dere oss med å lage en veldig hyggelig julefeiring for svært mange, som takket være dere fikk føle på høytid, samhold og glede.  Vi har et stort ønske om å gjøre dette igjen i år, og setter enormt pris på alle bidrag. Pengene vi får inn går uavkortet til julefeiring på Youth Life Center i slumområdet Kalingalinga for ALLE barn og unge som besøker oss. I år har vi også et ønske om å kjøre ut mat til gatebarn på julaften. Dette kan være det eneste lyset i en ekstremt tøff hverdag. 

Bli med oss å gjøre en forskjell og skape en god jul for veldig mange takknemlige barn og unge. Tusen takk for at du hjeper oss å hjelpe! Takk for at du støtter vårt lille, men svært betydningsfulle, Hamar-prosjekt – i Zambia. 

Julefeiring for barn og unge i Zambia

27 000 kroner innsamlet

53 givere
Avsluttet 23.12.2023
135% av 20 000 kr
YOUTH LIFE mottar pengene
Anne Birgitte Follestad Vold sitt profilbilde
Verifisert
Anne Birgitte Follestad Vold
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anne Birgitte Follestad Vold er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×