LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for All I want for Christmas is.... en ny hall !!

All I want for Christmas is.... en ny hall !!

Pengene som samles inn i "All I want for Christmas"-spleisen vil benyttes til å dekke kostnaden oppstartskostnaden for den nye hallen.

CHARMERSHALL 2024

Ventetiden er snart over. Om julenissen er ekstra snill i år kan det hende våre flotte cheerleadere får tak over hodet i ny hall om ikke lenge. Dog gjenstår det noen biter av puslespillet før Kristine (og ordføreren?) kan klippe snoren. Bærum kommune har som tidligere fortalt gitt klubben mulighet til å benytte deler av parkeringsplassen ved Gommerud kunstgressbane til oppsett av en midlertidig hall fra Hallgruppen (markert rødt på bildet) . Dette i påvente av en permanent hall et eller annet sted i Bærum på lengre sikt. Det bør nevnes at med en midlertidig løsning i politiske kretser kan det fort være snakk om 5 år, og det er derfor viktig at vi får denne midlertidige løsningen så bra som mulig.

Ettersom oppsettet av den nye Charmershallen er etter initiativ fra klubben selv, så må majoriteten av kostnadene knyttet til dette prosjektet dekkes av Charmers Cheerleading. Vi er derfor avhengig av en kombinasjon av snille støttespillere, dugnadsinnsats fra utøverne / foresatte samt de midler vi selv klarer å samle inn på andre måter. Vi har hatt god erfaring med Spleis tidligere i forbindelse med at vi samlet inn støtte til nye drakter for Delight, hvor vi sammen med Sparebank 1 Østlandet sørget for 35.000 kr i draktstøtte.

Med "All I want for Christmas"-spleisen håper vi på støtte til oppføringen av den midlertidige hallen. Fokuset i Spleisen er knyttet til kostnadene som påløper for å sette igang prosjektet. Før hallen i det hele tatt kan settes opp er det nødvendig med et nytt lag med asfalt på bakken og deretter må det legges et gulv. Disse kostnadene er anslått til ca. kr 400.000. Det hadde derfor vært fantastisk om vi kan klare å samle inn deler av denne summen via denne Spleisen.

I et halvt år har utøverne brukte for mye tid på å rulle og flytte matter og for lite tid på å trene. En ny hall vil gi alle utøverne våre nærmest ubegrenset med treningstid til å drive med sporten de er så glade i. La oss alle derfor ta en ekstra titt nederst i kistebunnen, pante noen flasker, tipse besteforeldre, onkler og tanter,og gi så det monner. Er vi ekstra heldige kommer Sparebank 1 Østlandet på banen å gir oss en hjelpende hånd.

x Geir

All I want for Christmas is.... en ny hall !!

45 450 kroner innsamlet

120 givere
Avsluttet 29.12.2023
45% av 100 000 kr
Charmers Cheerleading sitt profilbilde
Charmers Cheerleading
Verifisert
Geir Nedrelo står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Geir Nedrelo er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×