Tegnspråktolket musikkvideo til alle barn!
17 500 kr
Refundert
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

14% av målet oppnådd
17 500 kr14 % av 120 000 kr

Tegnspråktolket musikkvideo til alle barn!

Vi ønsker å få laget en sang i god Blime-stil (som NRK Super har hvert år), med en tilhørende musikkvideo. POPrommet (musikkskolen til Venke Knutson) er allerede godt i gang med å lage sangen, og Vilde Winge (vinneren av Norske talenter 2017) og moren hennes skal tegnspråktolke sangen, slik at den blir tilgjengelig for alle barn, også for døve og hørselshemmede.

Vi har tatt kontakt med NRK Super og NRK Tegnspråk, og de har satt oss i kontakt med Supervisuell, som er en medieprodusent med tegnspråklig fokus. Supervisuell vil også være med på prosjektet. Beløpet vi samler inn her, skal gå til opptak, studio, effekter, etterarbeid, distribusjon, tekst og melodi, og musikere. Vi søker også om støtte til finansieringen, og hvis vi får ja noe sted, overføres beløpet til denne spleisen.

Budskapet i sangen skal være basert på viktigheten av at alle skal få være på sin måte, og at alle skal få kommunisere på sin måte. Det må bli en sang som passer perfekt for ALLE barn, og som de kan få være med og synge og gjøre tegn til. NRK vil holdes orientert om prosjektet, og vi håper å få til et samarbeid med dem om å få bruke denne musikkvideoen, også i deres kanaler.

Sangen vil dediseres til barna på Voldsløkka barnehage for hørselshemmede, som dessverre ble rammet av brann i juni i fjor. Men dette blir en sang som er både av, med, for, og til, alle barn. Elever ved musikkskolen POPrommet vil lage både tekst og musikk. Vi vil selvfølgelig ha med barn og unge i musikkvideoen, og vi vil bidra til å gjøre tegnspråk og tegnspråktolking av musikk mer synlig og tilgjengelig for alle, og inspirere flere til å bli litt bedre kjent med tegnspråk.

Vi håper at dere vil hjelpe oss med å få gjennomført prosjektet, ved å støtte spleisen, og vi gleder oss til å dele videoen, så snart den er klar!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 918 674 950

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Hilde Moen Solberg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×