LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Tegnspråktolket musikkvideo til alle barn!

Tegnspråktolket musikkvideo til alle barn!

Vi ønsker å få laget en sang i god Blime-stil (som NRK Super har hvert år), med en tilhørende musikkvideo. POPrommet (musikkskolen til Venke Knutson) er allerede godt i gang med å lage sangen, og Vilde Winge (vinneren av Norske talenter 2017) og moren hennes skal tegnspråktolke sangen, slik at den blir tilgjengelig for alle barn, også for døve og hørselshemmede.

Vi har tatt kontakt med NRK Super og NRK Tegnspråk, og de har satt oss i kontakt med Supervisuell, som er en medieprodusent med tegnspråklig fokus. Supervisuell vil også være med på prosjektet. Beløpet vi samler inn her, skal gå til opptak, studio, effekter, etterarbeid, distribusjon, tekst og melodi, og musikere. Vi søker også om støtte til finansieringen, og hvis vi får ja noe sted, overføres beløpet til denne spleisen.

Budskapet i sangen skal være basert på viktigheten av at alle skal få være på sin måte, og at alle skal få kommunisere på sin måte. Det må bli en sang som passer perfekt for ALLE barn, og som de kan få være med og synge og gjøre tegn til. NRK vil holdes orientert om prosjektet, og vi håper å få til et samarbeid med dem om å få bruke denne musikkvideoen, også i deres kanaler.

Sangen vil dediseres til barna på Voldsløkka barnehage for hørselshemmede, som dessverre ble rammet av brann i juni i fjor. Men dette blir en sang som er både av, med, for, og til, alle barn. Elever ved musikkskolen POPrommet vil lage både tekst og musikk. Vi vil selvfølgelig ha med barn og unge i musikkvideoen, og vi vil bidra til å gjøre tegnspråk og tegnspråktolking av musikk mer synlig og tilgjengelig for alle, og inspirere flere til å bli litt bedre kjent med tegnspråk.

Vi håper at dere vil hjelpe oss med å få gjennomført prosjektet, ved å støtte spleisen, og vi gleder oss til å dele videoen, så snart den er klar!

Tegnspråktolket musikkvideo til alle barn!

17 500 kroner innsamlet

Refundert
14% av 120 000 kr
Bare hyggelig sitt profilbilde
Bare hyggelig mottar pengene
Hilde Moen Solberg sitt profilbilde
Verifisert
Hilde Moen Solberg
står bak spleisen
Refundert
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Hilde Moen Solberg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×