LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Fossum Fotball J2013 sin digitale dugnad

Støtt Fossum Fotball J2013 sin digitale dugnad

Pengene som samles inn går til å sikre driften av Fossum Fotball, fotballklubben for barn og ungdom fra Eiksmarka skolekrets

Den økonomiske situasjonen i Fossum Fotball er krevende og vi takter mot et betydelig underskudd i 2023. For å sikre at tilbudet i Fossum Fotball videreføres som i dag samt sikre økonomien for første del av 2024 har vi behov for økte inntekter. Fossum Fotball gjennomfører derfor en Spleis for å skaffe midler til driften av fotballen i Fossum.

Fossum Fotball er fotballklubben for 400 barn og unge fra i hovedsak Eiksmarka skolekrets, og vi er en viktig del av barnas oppvekst i vårt lokalmiljø. Vi er en breddeklubb med sosialt fokus drevet på dugnad fra foreldre og ett ansatt årsverk. Flest mulig, lengst mulig, best mulig!

Fossum fotball står nå i en situasjon med økende kostnader (særlig høy strømpris og prisstigning) og fallende inntekter som følge av fall i medlemsmassen. Samtidig har vi et sterkt ønske om å beholde vår sosiale profil og kunne være en inkluderende klubb for alle – og derfor ikke øke treningsavgiftene for mye. Fossum Fotball jobber med en rekke tiltak for å styrke økonomien på lengre sikt, men har behov for økte inntekter på kort sikt for å kunne holde treningsavgiften nede og aktiviteten oppe .

Fossum Fotball gjennomfører derfor en Spleis hvor vi strekker ut en hånd til spillere/foresatte, deres nettverk, samt lokalmiljøet på Eiksmarka/Fossum.  Vi håper så mange som mulig vil bidra i Spleisen og å opprettholde fotball-tilbudet for barn og unge i Fossum!

Støtt Fossum Fotball J2013 sin digitale dugnad

10 950 kroner innsamlet

38 givere
Avsluttet 31.12.2023
60% av 18 000 kr
FOSSUM IDRETTSFORENING mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
FOSSUM IDRETTSFORENING er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×