LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Veterinærbehandling til vanskeligstilte og narkomanes dyr

Veterinærbehandling til vanskeligstilte og narkomanes dyr

For mange rusmisbrukere og vanskeligstilte er kjærledyret den største livsgleden de har gjennom tykt og tynt. Men hva om dyret også trenger hjelp? Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. Det er et stort behov for gratis veterinærbehandling for dyr som har eiere som ikke under noen omstendigheter har mulighet til å dekke nødvendig behandling selv. 

I dokumentarfilmen Røverdatter, der regissør Sofia Haugan ønsker å hjelpe faren sin inn på rehabilitering, spiller hunden Ada en sentral rolle. Kjell Magne vil ikke på rehab uten kjærsten Trude, og Trude vil ikke på rehab uten Ada. Dermed må de finne en plass som tar i mot alle. Lettere sagt enn gjort. Det er ikke mange rehabiliteringsinsitusjoner som tar i mot par og hund. 

Spoiler alert: Trude, Kjell Magne og Ada fant en plass til sl

Caroline Holtet, veterinær og klinikksjef på AniCura Grünerløkka, har i tre år arrangert åpen dag for disse dyrene der de gir gratis veterinærbehandling til dyr av narkomane og vanskeligstilte. All behandling denne dagen er gratis alle jobber gratis og de har fått mange flotte sponsorer med på laget. Av erfaring vet de mange må følges opp og behandles ut over denne ene dagen. Derfor opprettet Caroline en spleis i høst for å samle inn penger til dette. Over 90 000 ble samlet inn og AniCura matchet beløpet, så i tiden etter er det blitt gitt veterinærhjelp til en verdi av 200 000 kroner. Pengene ble satt i et fond, som nå dessverre er tomt. Caroline søker nå om yttelrligere midler som kan brukes til dette. Som veterinær i AniCura blir hun ofte kontaktet av eiere som desperat behøver undersøkelse av dyret sitt men som ikke har mulighet til å betale for undersøkelsen. Hun ønsker at også disse dyrene skal få muligheten til å gå til dyrlegen når det er nødvendig. Ved å opprette et fond kan disse dyrene få behandling og regningen betales fra fondet. 

Caroline sammen med en takknemlig hund og eier

Teamet bak Røverdatter ønsker å bidra til å fylle opp igjen, og vi tilbyr derfor filmen vår på gratis hunde(menneske)kino i Torshovparken fredag 4. mai kl.21.00 og håper alle oppmøtte vil bidra til å gi til fondet! Vi håper anledningen kan bli starten på en ny kronerulling for å hjelpe dyrene som gir sine vanskeligstilte eiere så uendelig mye. 

Trailer for Røverdatter

Veterinærbehandling til vanskeligstilte og narkomanes dyr

32 195 kroner innsamlet

164 givere
Avsluttet 26.05.2018
Caroline Jansen Holtet sitt profilbilde
Verifisert
Caroline Jansen Holtet mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Caroline Jansen Holtet er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×