LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Behold kaféen og arbeidsplassene i Trikkesløyfen

Behold kaféen og arbeidsplassene i Trikkesløyfen

Kjøp av trikkekiosken og videre drift <3

Café Ambrosia/hjertet av Minde <3 

I snart 6 år har de drevet kaféen. Med både oppturer og nedturer + korona!!! Det er en tidkrevende bransje og man må jobbe hardt for å betale ut lønninger, opprettholde drift og ta vare på sine kjæreste naboer. Uten trofaste kunder hadde de ikke orket å kjempe nå. Det har vært en del motgang, men også utallige gode minner som sitter godt plantet i hjernebarken. De mimrer om kinokafé i Trikkesløfen filmklubb, vinsmakinger med GioVin, cupping med kaffelevrandøren BKB, Sidersmaking med Spildegården, sjokoladesmaking med chocolatier Paul Evers og hele 3 konserter med Josefin Winther <3 For en drøm!! 5 Julemarkeder og juletresalg nesten hvert år. Loppis og 17. mai gøy. Boccia i Trikkesporene og lange varme kvelder på uteserveringen med bobler og brus. Brannkamper hvor plassen bades i rødt og livlige bursdagfeiringer med både 20-, 40- og 60-åringer. Utallige hyggelige møter i den lille ovale sittegruppen hvor alle hører hva den andre sier og folk blir kjent på kryss og tvers. Gode minner i fleng og mange mange nye venner. For det er det de kaller sine kjære naboer og kunder <3 Takk for at dere kommer innom og lager gode minner!

Sammen drifter Anette og Sondre Cafe Ambrosia AS. De har et felles barn, men tre til sammen + en liten hund som heter Poppy. Drømmen om å drive kafé/bakeri sitter langt inne hos begge to og sammen jobber de nå steinhardt for å fortsette driften av den unike og nostalgiske kaféen i rosa. Januar var en mnd hvor videre drift skulle planlegges, et produksjonslokale skulle utformes og driften skulle utvide med et lite utsalg i Ytre Arna, hvor de nå er bosatt. Kaféen tar mye av tiden til denne familien, men de kan ikke se for seg et liv uten og skjønner heller ikke helt hvor de skal ta vegen om dette ikke går som planlagt. Trikken står også å venter på å sette sine spor.  La oss lage noen gode minner her også? Stoooor takk til advokat Andreas Skylstad og Bonava som hjalp til med å realisere planene. Den kan ikke drives alene dessverre, så forsvinner Cafe Ambrosia så er den også vekk. Det unge paret har fremdeles store visjoner for det gule vidunderet som de har fått på kontrakt av Bergen Sporveg. Når våren og sommeren endelig titter frem så er planen å arrangere konserter, smakinger og andre hyggelige arrangementer. Akkurat nå er den litt for kald ;) men dørene er åpen i ny og ne. Spør du fint så slipper de deg inn i kulden :P 

Den er jo helt unik denne også. Arild Sunde har blandt annet vært med å bestemme interiøret her. Tidligere var han med å snekre sammen både sittegruppe, barstolbord og hylle på veggen bak disken(laget av farmor sin gamle seng).  

Mamma Astrid Sunde har bidratt med oppskrift til den fantastiske gulrotkaken og søster Linda Sunde, tidligere deleier var med å starte opp kaféen fra dag en. Hun har lært opp lillesøster Anette på det meste av kakebakst, supper og pai <3 Før kaféen kunne Anette kun lage scones, som nå faktisk har blitt en av bestselgerene, ved siden av Sondre sine Trikkeboller. Ryktene går om at det muligens er Bergens beste bolle!! :O

Sondre Haug er utdannet baker og har lagt 180% av tiden sin på å etablere kaféen sammen med daglig leder Anette. Sammen har de laget et unikt konsept som de håper kan fortsette i evigheten og litt forbi. La det bli en arv?

Aksjer blir en mulighet for de som ønkser det, men litt seinere i løpet. 

Pengene går til egenkapital for lån i banken. Blir det ikke noe kjøp så går selfølgelig pengene tilbake. Alt som kommer inn hjelper og det er fint å ha et mål. Kom igjen no!!!

Grunderparet takker alle som ønsker å ha kaféen værende i trikkesløyfen og setter pris på alle fine tilbakemld og støttende ord. Alle bidrag taes imot med uendelig stor takk! <3

For mer info og Cafe Ambrosia sjekk ut facebook: https://www.facebook.com/cafeambrosia/

Netside: https://www.cafeambrosia.no/

Også på instagram!

Behold kaféen og arbeidsplassene i Trikkesløyfen

107 400 kroner innsamlet

Refundert
21% av 500 000 kr
CAFE AMBROSIA AS mottar pengene
Refundert
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
CAFE AMBROSIA AS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×