LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Mia Rusthens VM-reise- La oss gjøre drømmen mulig!

Støtt Mia Rusthens VM-reise- La oss gjøre drømmen mulig!

Alle pengene som samles inn går til å dekke utgiftene som følger med å kjøre VM. Men vi er i en verden der mange barn lever i krig og usikkerhet. Derfor ønsker jeg å gi 10% av det jeg får inn til Redd Barna og deres arbeid.

Som eneste norske jente satser jeg, Mia Rusthen (21), internasjonalt i en av verdens tøffeste idretter - ROADRACING. Vi snakker motorsykler, høye hastigheter, krappe svinger, kneskrap og tette dueller mellom førerne!!

Jeg har fått VM-plass!

Nå har jeg har fått VM-plass!   

For aller første gang i historien skal det arrangeres VM for jenter i World Superbike Championship. Jeg har fått en fantastisk mulighet til å representere Norge som eneste norske jente! Jeg er i sjokk og lykkerus for tilbudet om plass!! Dette er jo drømmen. Min drøm! Alle jenter i roadracing har drømt om dette. Og nå i 2024 skjer det endelig!   

Men jeg trenger hjelp!  

For å få til dette er jeg avhengig av gode sponsorer og økonomisk støtte. Det er ingen hemmelighet at dette er en kostbar sport. Men med denne unike muligheten kan jeg ikke gi meg helt ennå. Det er mange som heier på dette og ønsker å bidra, og som har oppfordret meg innstendig om å lage denne spleisen.  

 Alle bidrag uansett størrelse er av like stor verdi for meg, for uten støtte er det umulig å få til denne VM-satsningen.  

Jeg ønsker å være et forbilde for alle unge som har en drøm de ønsker å følge og som ikke lar seg begrense av kjønn eller andre inngrodde fordommer og innbilte grenser. Om du bestemmer deg for noe og ikke gir deg vil det til slutt være mulig.

 

Jeg er veldig klar over at jeg er priviligert som for lov å følge drømmen min i en verden der mange barn lever i krig og usikkerhet. Derfor ønsker jeg å gi 10% av det jeg får inn til Redd Barna og deres arbeid. 

Støtt Mia Rusthens VM-reise- La oss gjøre drømmen mulig!

180 810 kroner innsamlet

510 givere
Avsluttet 18.02.2024
72% av 250 000 kr
Mia Stenseth Rusthen sitt profilbilde
Verifisert
Mia Stenseth Rusthen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Mia Stenseth Rusthen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×