LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støttegave for annonsering av artikler fra Fakta360

Støttegave for annonsering av artikler fra Fakta360

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360

Det grønne skiftet, Agenda 2030 og FNs bærekraftsmål er sammen med WEF (World Economic Forum) i realiteten ikke annet enn vår tids globalistiske fascisme og neo-Marxisme som vil ta kontroll over alle aspekter av livene våre. De globalistiske kreftene river ned nasjonalstatene og vi blir vasallstater underlagt politikere vi ikke har valgt gjennom EØS og EU! Fakta360 kjemper mot alt dette!

Dagens regjering og de aller fleste på Stortinget kaster milliarder av fellesskapets penger rett ut av vinduet på klima-galskapen som de tror de må berge verden fra. Min blogg baseres på å avsløre deres hykleri, massehysteri og regelrett spinnville teorier som fører til et enormt statlig forbruk på totalt unyttige formål.

Å komme ut med saklig informasjon i dagens debattklima i norsk hoved-media, om hvor store sprik og hvor stor uenighet det er innnen vitenskapen om klima, er helt umulig. Derfor er en blogg en av de svært få mulighetene som gjenstår.

Vi må få stanset det offentlige sløseriet på nok et prosjekt med "hårete mål" slik som Langskip. De har ikke lært noen ting av historien slik som det havarerte månelandingsprosjektet på Mongstad.

Uvettige statlige styrte prestigeprosjekter fra inkompetente politikere med makt, lar seg lokke av glansbilder, glassperler, kanapeer og boblevann av en meget kompetent klima-lobby, som er ute etter statlige subsidier.

Vi må få stanset den raseringen vi ser av både Norsk natur og energiforsyningen som skjer med og på grunn av vindturbiner. Denne vinterens kuldebølger over den nordlige halvkule har avslørt den totale svikten i det grønne skiftet. Millioner av mennesker har blitt uten strøm, og mange fryser i hjel, på grunn av det grønne skiftet og vindturbiner som fryser fast. Den statlige uansvarlighet må stanses.

Norge kan spare mange milliarder som kan gå til opprusting av eksisterende vannkraft, pensjonister, syke og uføre fremfor å kaste pengene på unyttige og totalt virkningsløse tiltak. CO2 er livets gass og vi burde få politikere som ønsker mer av det og ikke mindre.

Fakta om klima må slippe til og ut blant folket. Derfor Fakta360.no!

Les bloggen her: Fakta360.no

Støttegave for annonsering av artikler fra Fakta360

6 300 kroner innsamlet

16 givere
Avsluttet 12.03.2024
63% av 10 000 kr
Einar Rolf Bordewich sitt profilbilde
Verifisert
Einar Rolf Bordewich mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Einar Rolf Bordewich er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×