LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Jessheim Pride 2024

Støtt Jessheim Pride 2024

Dessverre har vi ikke fått de midlene vi har søkt om. Oppretter derfor en SPLEIS. Alle pengene vil gå til å arrangere Jessheim Pride 01.06, og til å re-etablere Skeiv Aften. Alle bidrag hjelper! KJÆRLIGHET FOR ALLE!

Jessheim Pride fikk sin oppstart i 2019, og var da en undergruppe av FRI-Foreningen for kjønns-og seksualitetsmangfold Oslo, Viken. Nytt for året er at Jessheim Pride har blitt en selvstending organisasjon. Dette gir oss en unik mulighet til å vokse og utvikle oss ytterligere. Foreningen er stolt representant av mangfold og inkludering, og er godt etablert på Jessheim som en viktig møteplass i kampen for antidiskriminering, likestilling og rettferdighet for LHBTQIA+ samfunnet. Våres ambisjon på sikt vil være å bli Romerikes største Pride-arrangør, og vil med dette tilby feks workshops, rosa kompetanse, kurs etc. I tillegg har vi et ønske om å utvide Pride-arrangementet til en festival over flere dager, med debatter og foredrag, familie- og ungdomsarrangementer, konserter, foodtrucks osv. I 2020 ble Ullensaker offisielt en Regnbue-kommune, og vil med dette sørge for at kommunen opprettholder sin offisielle "skeive" status, og at Ullensaker er en fin og trygg kommune å bo i. Gjennom året ønsker vi å re-etablere Skeiv Aften som ble startet i 2012. En typisk aften kan være quiz, rebusløp, paint´n zip, dragshow, konsert, biljardkveld, kino etc. Skeiv Aften er en arena for alle, et sted å være sammen med venner, bli kjente med andre, og ikke minst skape ett koselig miljø. Et sted alle kan være seg selv og føle seg trygge. Vi er også hetero-vennlige. 

Vi arrangerer Pride og Skeiv Aften for å bidra til mer åpenhet,mangfold og for å skape et raust samfunn som har plass til alle. Og selvfølgelig for å motvirke homofobi, diskriminering og rasisme.  

Hjelp oss. Støtt oss. Vi trenger ditt bidrag til å fortsette arbeidet. 

Stor klem fra alle oss i Jessheim Pride. 

Støtt Jessheim Pride 2024

14 100 kroner innsamlet

48 givere
Avsluttet 15.04.2024
14% av 100 000 kr
JESSHEIM PRIDE mottar pengene
Jessheim Pride
Verifisert
Philip Benassi står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Philip Benassi er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×