LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Siste opplevelser og utgifter

Siste opplevelser og utgifter

Pengene som samles inn vil bli brukt til opplevelser med familien, bytte av bil og drenering. Prioritert i den rekkefølgen det er skrevet.

Hei!

Vi kjøpe drømmeboligen for 3 1/5 år siden. Det var litt oppussing vi viste om og litt "fukt" som dukket opp underveis.

Dette tok vi med strake armer da dette var stedet våre tre barn på  nå 5, 8 og 15 år skulle vokse opp. Mye vi kunne gjøre selv på sikt var tanken.

Dette tok en brå slutt sommeren 2022, da jeg rett og slett kollapset første helg i ferien. Det viste seg å være kreft i leveren, men håpet var ikke ute. Det var en liten sjanse for å fjerne dette kirurgisk. Med hellet på vår side gikk det slik, og i førjulestiden var jeg ute av sykehuset med en vellykket operasjon bak meg. 

Vi ventet bare på svar på biopsien. Svaret på den var ikke like hyggelig. Legene hadde funnet en ekstra svulst de ikke viste om, kreft i bukfettet rundt leveren og kreft i to av tre lymfer de hadde tatt ut. Det bar mot ett halvt år med cellegiftbehandling, i håp om å ta knekken på det som var igjen av kreft.

Da sommeren kom var behandlingen fullført og alle bildene så fine ut. Det ble en fantastisk sommer. Jeg fikk gravd å ordnet med dreneringen på den ene siden av huset, tidlig på sommeren. Er bare å planere å legge brostein igjen.

Vi hadde fem fine uker på ferie, med mye morro og kvalitetstid sammen. Det føltes ut som livet hadde fått en ny start, selv om ett år med sykdom og behandling hadde satt sine spor på den fysiske formen. 

I høst tok gleden brått slutt. To nye svulster ble oppdaget. Svulstene ligger slik til at de ikke kan opereres eller behandles slik at jeg blir frisk. Det betyr at kreften nå er uhelbredelig

Jeg har startet på livsforlengende cellegift behandling og er mye sliten. Har også en del smerter i magen. Veien videre er svært usikker. Det er vanskelig å forutsi lengde og kvalitet på den tiden som er igjen. Selv om jeg håper på ett par år til, vet jeg det er urealistisk.

Det som teller mest for meg/oss nå er opplevelser og å skape gode minner som familie. Ferieturer, teater, kino og utflukter.

Jeg er bilmekaniker, så det å ha biler som trenger regelmessig vedlikehold og tilsyn, har jeg ikke krefter til lenger. Vi er nå i en prosess hvor jeg selger de gamle bilene og vil kjøpe en nyere holdbar bil. Noe trygt kona å ungene kan ha i flere år.

Jeg har heller ikke ork til å drenere den siste siden av huset. Så dette må vi få et firma til å ordne. Dette er noe vi eventuelt vil ordene på sensommeren.

Har du mulighet å bidra, vil jeg være evig takknemlig. Det å be om penger for mine egene feil eller ja kan vel heller kalle det uflaks. Det er noe som sitter dypt i meg og jeg ikke liker.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette!!!

Hilsen Geir

Siste opplevelser og utgifter

129 950 kroner innsamlet

255 givere
Avsluttet 02.04.2024
64% av 200 000 kr
Geir Hilleren sitt profilbilde
Verifisert
Geir Hilleren mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Geir Hilleren er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×