Tromsdalen Musikkorps til landsfestival i Bergen
3 750 kr
13 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

Tromsdalen Musikkorps til landsfestival i Bergen

Tromsdalen musikkorps er i en spennende utvikling og vi opplever økt interesse både innen musikk og drill. Vi har fått mange nye flotte aspiranter og unge medlemmer som ønsker å være med på å skape gode korpsopplevelser i tillegg til våre etablerte medlemmer. Dette medfører mer organisering og større behov for inntekter til å dekke utgifter til blant annet instrumenter, uniformer og reise. 

Korpset har 25-årsjubileum i år og i den forbindelse har vi bestemt oss for å delta på Landsfestivalen i Bergen i slutten av juni. Dette for å styrke fellesskaps- og korpsfølelsen innad i korpset, bli bedre kjent med korpsmiljøet og fremme inspirasjon til å gjøre Tromsdalen musikkorps til et dyktig korps og et fint sted å være for korpsinteresserte.

Utgiftene til et slikt arrangement er ganske høye, men i forhold til at nesten 30 ivrige korpsmedlemmer får en uforglemmelig opplevelsen har vi valgt å prioritere dette. Våre inntekter kommer i hovedsak fra dugnader, loddsalg og kafédrift. Så når vi nå skal gjøre noe som koster mye har vi behov for flere måter å innhente penger på og vi ønsker også gjennom å delta i Spleis å gi flere muligheten til å være med på å gjøre dette mulig for våre korpsmedlemmer. 

Gjennom Spleis har du nå mulighet til å være med å bidra til denne turen for korpset. Vi verdsetter ethvert bidrag og ønske om å være med å gi oss støtte til vår reise på Landsfestival i Bergen. 

Tromsdalen musikkorps gjør blant annet hvert år 17. mai-togene flere steder i Tromsø til et levende arrangement for både barn og voksne. Tenkt deg en 17. mai-feiring uten levende musikk, marsj og drill fra musikkorpsene.  

Klikk deg inn på linjene under for å bli litt bedre kjent med vårt korps og landsfestivalen. 

Landsfestivalen i Bergen 2018

Facebook Tromsdalen-Musikkorps

Tusen takk for ditt bidrag.

Vennlig hilsen små og store i Tromsdalen Musikkorps. 

Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 984 280 556

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
August Kristoffer Hellgren er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×