LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Dråpen i Havet - støtt livsviktig humanitært arbeid for mennesker på flukt.

Dråpen i Havet - støtt livsviktig humanitært arbeid for mennesker på flukt.

Pengene som samles inn vil brukes til å bidra slik at det blir mulig for Dråpen i Havet å fortsette arbeidet for mennesker på flukt i Hellas.

Kjære venner og medmennesker! 

Verden befinner seg i en urovekkende tilstand, men vi må ikke glemme mennesker på flukt som kommer til Hellas. 

With the world in an unstable state, we ask you to remember the migrants and refugees who come to Greece. Please support the essential work that Drop in the Ocean do.

Dråpen i Havet, en av svært få organisasjoner som jobber i greske flyktningleirer, og nå står flere av prosjektene og aktivitetene i fare for å måtte avvikles grunnet manglende økonomisk støtte. 

Jeg, Katie, jobber til daglig som sykepleier på Catosenteret i Son, og kom nylig hjem fra oppdrag som frivillig feltarbeider i Nea Kavala flyktningleir i nord-Hellas. 

Her ble jeg vitne til stor nød og lidelse. Det var hjerteskjærende å oppleve på nært hold hvordan voksne og barn, våre medmennesker, fortsatt har stort behov for det helt grunnleggende. Dråpen i Havet har vært tilstede og gjort en livsviktig innsats her i leiren siden den ble etablert i 2016.

Jeg opplevde at Dråpen i Havet sitt senter som ligger midt i leieren var et lyspunkt for mennesker i den dystre hverdagen. Her kunne folk komme for å få seg en kopp kaffe/te, en god prat, hjelp til å skrive ut dokumenter til asylprosessen, møte medmennesker, få støtte, varme og veiledning, lære seg språk i en språkkafe, få utdelt varme klær, tepper, og hygieneprodukter samt få dekket andre behov i leiren. 

Mange av menneskene er sårbare og sliter både fysisk og psykisk etter påkjenningene de går igjennom, men likevel opplevde jeg en så stor takknemlighet fra dem, for at vi i det hele tatt var der! Det ga dem trygghet og håp i en ellers svært vanskelig situasjon, der mange har ventet lenge, altfor lenge. 

Nå står arbeidet, både her og andre steder i Hellas, i fare fordi det trengs mer ressurser! Vi kan ikke bare sitte rolig å se på at det skjer, det gjør rett og slett så alt for vondt i hjertet.

Jeg vil bli svært takknemlig, om du kan være med å bidra slik at Dråpen i Havet kan fortsette å være et lys i menneskers liv. Hjelp meg å hjelpe slik at det gode arbeidet kan fortsette og så mennesker på flukt kan få livsviktig hjelp og støtte.

Pengene som samles inn vil brukes til å bidra slik at det blir mulig for Dråpen i Havet å fortsette arbeidet for mennesker på flukt i Hellas. 

Tusen takk for støtte. Roz Aslanian, Gøtebourg og Katie Trenary, Son. 

Om Dråpen i Havet:

Dråpen i Havet ble grunnlagt i 2015 av Trude Jacobsen etter hun reiste til øya Lesvos for å hjelpe tusenvis av menneskene på flukt som daglig ankom øya i dårlige gummibåter. Hun ble sterkt berørt av det hun så. Det har kommet flere enn 1,5 million mennesker på flukt til Hellas siden 2015. 

Dråpen i Havet er en humanitær organisasjon der Trude nå er generalsekretær. Siden oppstarten har Dråpen i Havet koordinert flere enn 9000 feltarbeidere fra mer enn 70 land i Hellas, Polen, Frankrike, Bosnia Herzegovina, Nord-Makedonia, Libanon, og Norge. I Hellas er de tilstede på øya Lesvos, og i Athen. 

Nylig trakk Dråpen i Havet seg ut av flyktningleiern Nea Kavala, nær Thessaloniki. Mangel på ressurser gjorde arbeidet ikke mulig. Vi håper Dråpen i Havet kan være tilstedet i Nea Kavala igjen, så raskt som mulig.

Dråpen i Havet samarbeider med mange andre humanitære organisasjoner og private aktører, og med myndighetene i landene de jobber i.

www.drapenihavet.no

https://www.facebook.com/drapenihavet

https://twitter.com/drapenihavet 

https://www.instagram.com/drapenihavet?igsh=MWFuNW1vaDR4cnJlaA==

https://www.vestbyavis.no/5-53-860668

Dråpen i Havet - støtt livsviktig humanitært arbeid for mennesker på flukt.

12 883 kroner innsamlet

35 givere
21 dager igjen
6% av 200 000 kr
Dråpen i Havet sitt profilbilde
Dråpen i Havet mottar pengene
Dråpen i Havet
Verifisert
Katharine Emma Trenary står bak spleisen
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Katharine Emma Trenary er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×