LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp til oppstartsmidler for Dyrenes Hus – Trøndelag Dyrevern

Hjelp til oppstartsmidler for Dyrenes Hus – Trøndelag Dyrevern

Alle bidrag i denne Spleisen går til Dyrenes Hus - Trøndelag Dyrevern

Du kan bidra ved å gi i selve spleisen, til Vipps #834610 (og velge Dyrenes Hus) eller til vårt kontonummer 4214.19.61475

Vi samler inn til driftsmidler. Vi trenger midler for tilpassing og driften til det som vil hete Dyrenes Hus -Trøndelag Dyrevern. Vi ser for oss at vi har behov for 150.000 kr den første tiden. Dyrenes hus vil være et møtepunkt for organisasjonens frivillige og publikum, samt et aktivt hjelpesenter for dyrene vi hjelper. Vi har nå fått muligheten til å flytte inn i egnede lokaler! Vi kan dessverre ikke inngå denne avtalen før vi har nok midler til dette formålet.

Trøndelag Dyrevern ble stiftet september 2023 og vi har alle lang fartstid innen frivillig arbeid for hjemløse dyr i Trøndelag. Den daglige driften blir organisert av styret og utført sammen med våre  fine fosterhjem, frivillige og gode støttespillere. Sammen gir vi direkte, aktiv hjelp til dyr i nød ved å ta de inn, rehabilitere, sosialisere og å finne nye hjem til dem. Vi gir hjemløse dyr en mulighet til et verdig liv. I tillegg driver vi opplysningsarbeid for å øke generell kunnskap om dyr, samt holdningsskapende arbeid. Vi er en aktiv deltaker i debatten om dyrevelferd og en samarbeidspartner for offentlige etater ved å bidra i saker som omhandler dyr. Den frivillige innsatsen er ulønnet og gjøres i tillegg til jobb, studier og hverdagsliv.

Drømmen om Dyrenes Hus
Vi har drevet organisasjonen fra våre private hjem frem til nå. Alt utstyr har vært hjemme hos styremedlemmer og frivillige. Vi  har vært helt avhengige av at frivillige har åpnet sine hjem som fosterhjem for de hjemløse dyrene vi tar inn. Det største behovet er for et sted å mellomlande dyrene, oppbevare nødvendig utstyr og drive selve organisasjonen. Dyrenes Hus vil være et samlingssted for dyrevenner og ikke minst et sted for å invitere til temakvelder, holde åpen kattecafe, invitere politikere og gjester til ulike foredrag. Det vil også bli et sted der du kan få møte dyrene våre.

Det koster mye å drifte et senter for å gi dyrene en ny mulighet. Vi håper du vil hjelpe oss med et bidrag. Alt hjelper på! Nå er det kun økonomien som begrenser hvor mange som kan få hjelp av oss. Vi arbeider hele tiden for å få best mulig innkjøpsavtaler når det gjelder alle varer og tjenester vi trenger.

Hjelp oss å hjelpe flere.

Du kan lese om vårt arbeid her:
https://trondelagdyrevern.no/
https://www.facebook.com/Trondelagdyrevern23

Man kan også bidra til dette ved å bli grasrotgiver!
SMS «Grasrotandelen 932177161» til 60000 for å bli grasrotgiverhttps://trondelagdyrevern.no/

Hjelp til oppstartsmidler for Dyrenes Hus – Trøndelag Dyrevern

17 050 kroner innsamlet

50 givere
57 dager igjen
11% av 150 000 kr
TRØNDELAG DYREVERN mottar pengene
Trøndelag Dyrevern sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Trøndelag Dyrevern
står bak spleisen
Denne knappen åpner en modal med delingsknapper, hvorav den første heter «Del på Facebook».
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Trøndelag Dyrevern er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×