LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Kirkenes og Omegn Skiklubb er med på Klubben i mitt hjerte
Klubben i mitt hjerte logo

Dugnaden er en del av Klubben i mitt hjerte, hvor det skal deles ut 300 000 kr. Lag en dugnad til din idrettsklubb for å være med!

Les mer om Klubben i mitt hjerte

Kirkenes og Omegn Skiklubb er med på Klubben i mitt hjerte

Pengene som samles inn skal gå til ekstra lyssetting, lydanlegg, lager, infoskjerm, sykkel og klatre elementer og et par fotballmål.

Kirkenes og Omegn skiklubb skal takket være støtte fra Samfunnsløfte SNN videreutvikle og bygge et større utendørs aktivitetsanlegg i skianlegget ved sykehuset. Vi ønsker at området skal bli langt mer attraktivt og anvendelig både sommer og vinter. 

I prosjektet planlegger vi nye ski- og sykkelcrossaktiviteter. Deler av prosjektet har aldersgruppen 13-19 år som målgruppe og blir utformet med kuler, kurvaturer og brattere nedkjøringer. Videre planlegges det å etablere en balløkke av grus, litt lyd, sykkelsti, teknikkelementer til sykling og buldreelementer i bergknaus (bortover klatring for de minste).

Med dette prosjektet vil vi bidra til at det skapes bedre møteplasser hvor det også gis gode rammer for integrering. Vårt primære mål er å få barn og ungdom til å være i aktivitet utendørs på egne premisser. 

Vi ønsker å bidra til å gjøre Sør-Varanger til det beste stedet å være og bo. For å gjøre området enda mer attraktivt jakter vi de siste pengene i prosjektet til ekstra lyssetting, lydanlegg, lager, infoskjerm, sykkel-/ klatreelementer, samt et par fotballmål. 

KOS har i snart 20 år eid og drevet skilekanlegget ved sykehuset gjennom frivillighet. Nærmiljøet, skoler og barnehager har vært og er brukere av anlegget. Uorganisert utendørs aktivitet er grunntanken og anlegget har så langt vært en suksess. 

Vi håper folk setter pris på minnene som er skapt gjennom anleggets snart 20 årige levetid. Hjelp oss til å skape nye gode minner i et nytt og utbedret anlegg. KOS starter derfor en spleis i håp om å få finansiert de siste ekstra elementene som vi tror vil løfte området til nye høyder.

Kirkenes og Omegn Skiklubb er med på Klubben i mitt hjerte

59 333 kroner innsamlet

64 givere
Avsluttet 21.06.2024
79% av 75 000 kr
Bodil Persen sitt profilbilde
Verifisert
Bodil Persen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Bodil Persen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×