LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Aall-løypa ❤️

Støtt Aall-løypa ❤️

Utstyr og verktøy til vedlikehold og oppgradering av Aall-løypa

Aall-løypa på Nesøya er et resultat av 12 år/3.500 timer med frivillig hardt kroppsarbeid. Nå ønsker HIT/Aall hjelp til å finansiere "utstyr/verktøy for v.hold/oppgrad av løypa" så 500 ØYboere kan fortsette å ha glede av Gå/løpe-løypa. Nesøya Idrettslag (NIL), HARD Intensiv Trening (HIT), Pensjonister, Mosjonister, Strava-løpere, Vendla Bhg (Natursti/Aall-løpet) og andre aktive brukere. Barn, Unge, Voksne og Eldre kommer tettere på natur og dyreliv (rev, grevling, rådyr, ekorn, buorm, flått, hakkespett mm) i tillegg til enkelte kreative "installasjoner" ment å inspirerer til kreativitet og fysisk aktivitet. Stimulere Topp & Kropp! For mange er det av ulike årsaker tryggere/enklere å benytte Aall-løypa enn Reservatet/Brønnøya. Løypa har bred apell; trening/rekreasjon, lek og ikke minst læring i å skape/lage og ta vare på noe for andre og hverandre. Mange unge utnevnte "Vaktmestre" har fått lære å jobbe med utstyr og verktøy i Aall-løypa; helt mobilfritt. Og eierskap øker interesse og minimerer ex hærverk. Hundeluftere, bursdagsselskap (rebus/poster), planteglade mfl. har også fått en liten oase å boltre seg i. Leirplass og Tepee, sitteplasser og pausebenk. Løypa ryddes jevnlig for røtter, stein, kvist og kvast, kantklippes, rakes, fixes og oppgraderes. Utkjøring og påfyll av flis alene tar 7 dgr og 6 mil med tøff trillebårkjøring! Litt av hvert altså, og som de sier i Trøndelag; "de e ittno som kjæm ta sæ schøl" - mye frivillig hardt arbeid og innsats ligger bak. Så; for å holde løypa i god nok stand håper vi mange med direkte/indirekte nytte av løypa vil være med å Spleise på innkjøp av ting som: Håndsag, spett, plast og jernrive, trillebår, flagg, lys, hekkesaks, trappestige, snøskuffe, drill, hammer, meisel, maling, jern og snøspader, bøtter, hakke og øks - for å nevne noe av det som trengs i "redskapsboden" til Aall-løypa. I juni arr. "Aall-løpet 2024" for alle barna i Vendla Barnehage (se Budstikka i 2023/2022); mulig strekker vi strikken litt og anser 2 Kubjeller som utstyr til løypa. Litt ekstra KoS (Kondisjon og Styrke) og baluba setter setter barna pris på, gøy/lek!

Aall-løypa er mer enn 500m Terrenggående Rundløype til å gå/løpe MEST-i-RING! Se og forstå "helheten" av bidraget, verdsett alle "ringene i vannet". Mange bruksområder, viktige avleggere.

På vegne av Lag & Folk i ditt nærområde; Stor TAKK for ditt bidrag til et Aktivt UTeliv ❤️

Hilsen HIT/Aall

Støtt Aall-løypa ❤️

17 950 kroner innsamlet

46 givere
Avsluttet 23.06.2024
145% av 12 345 kr
HARD Intensiv Trening / Aall-løypa sitt profilbilde
HARD Intensiv Trening / Aall-løypa
Verifisert
Einar Dahle Aall står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Einar Dahle Aall er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×