9'seter til Hallingdal Fotballklubb - trygg transport av våre ungdommer!
16 660 kr
33 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

9'seter til Hallingdal Fotballklubb - trygg transport av våre ungdommer!

Hallingdal Fotballklubb er godt i gang med prosessen med å bli NFF Kvalitetsklubb. Vi ønsker å jobbe hardt for å sikre kvalitet i alle ledd, og mener dette skal sikre en god og trygg fremtid for klubben vår.

Det er svært mange kriterier vi skal dokumentere å ha på plass, men vi har gjort mye allerede og har som mål å bli sertifisert i løpet av 2017. Som en del av prosessen med å bli NFF Kvalitetsklubb, og som en del av et stort ønske vi har hatt lenge, vil Hallingdal Fotballklubb nå kjøpe to 9'setere for transport til kamp og arrangementer. De vil kunne brukes i ordinær fotballaktivitet (kamper, Norway Cup), men også på idrettsfritidsordningen (IFO) som vi driver, og til integreringsprosjektene våre m.m.

Transport er en stor budsjettpost for oss som reiser så langt til enhver bortekamp, men det aller viktigste er at dette gjennomføres på en trygg måte. Trygg og sikker transport for alle våre ungdommer står i fokus, og vi har vedtak på at spillere under 20 år ikke får lov til å kjøre selv på kamp.

Vi har utfordringer rundt å engasjere ressurspersoner til kjøring av minibuss og/eller mange nok foreldre til kjøring av ungdommene i privatbil med retur Hallingdal seint på kvelden. Med to 9'setere ville dette hjulpet enormt, samt vært med på å kvalitetssikre all transport i klubben. Det ville vært et kjempeløft for klubben vår på alle måter! Hjelp oss med å sikre en trygg transport av idrettsungdom fra hele Hallingdal.

Opprettet av

Orgnr. 984 684 452

Pengene utbetales til HALLINGDAL FOTBALLKLUBB
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
HALLINGDAL FOTBALLKLUBB er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×