Hjelp tidligere rusavhengige ut i jobb – En food truck med mening
92 217 kr
161 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

92 217 kr23 % av 400 000 kr

Hjelp tidligere rusavhengige ut i jobb – En food truck med mening

All støtte går til realiseringen av Vaffelguttas Foodtruck, som jobber for å ansette personer med aktiv og tidligere rusbakgrunn.Vaffelgutta er en frivillig organisasjon som deler ut digge og varme vafler til hjemløse, rusavhengige og trengende en gang i uka. Etter etableringen for snart 5 år siden, har vi vokst og består i dag av nærmere 450 engasjerte frivillige. Etter noen fantastiske og lærerike år som frivillig organisasjon, ser vi nå at det er på tide å ta steget videre. Vi vil hjelpe flere – og da trenger vi DIN hjelp! 

Vaffelgutta starter nå et selskap med mål om å ansette personer med aktiv eller tidligere rusbakgrunn. Og for å få til dette, må vi skape arbeidsplasser. Vi i Vaffelgutta tror at det å ha en arbeidsplass å gå til, kan være med på å skape en bedre hverdag for de som har et vanskelig liv. Derfor vil vi skape en arbeidsplass hvor vi ser enkeltmenneskene og hva de kan bidra med, framfor å fokusere på bakgrunnen og eventuelle begrensninger.

Første skritt på veien er lanseringen av Vaffelguttas helt unike foodtruck – en foodtruck med mening!

Foodtrucken skal vi ta med land og strand rundt for å selge is, kaffe, og ikke minst, verdens beste vafler! Vi skal også rekruttere frivillige og snakke om vårt frivillige arbeid. Og for hver vaffel som blir kjøpt i vogna, deler vi ut en vaffel til en på gata. Inntektene fra salget går både til å skape arbeidsplasser i selskapet og til den frivillige organisasjonen Vaffelgutta, som til nå har vært avhengige av støtte fra private og andre aktører. Den frivillige organisasjonen skal fortsatt jobbe for å skape lyspunkt i hverdagen til de som bor på gata. Vogna som blir kjøpt inn vil tilfalle den frivillige organisasjonen Vaffelgutta. 

Med oss på laget er vi så heldige at vi har fått med oss fantastiske Richard, kjent fra TV-serien =Kaffe på TV2! Hans store drøm er å starte sin egen foodtruck, så han har fått prosjektlederrollen for dette prosjektet. Der får han arbeidstrening og inspirasjon før han neste år skal i gang med egen foodtruck!   

Denne innsamlingen går uavkortet til å realisere Vaffelguttas foodtruck, og vi håper så mange som mulig ønsker å støtte prosjektet! Vi har fått med oss noen kule samarbeidspartnere som stiller med ulike gaver, så her kan du også få noe igjen for det du bidrar med.  Alle som bidrar vil også få en invitasjon til vår lanseringsfest høsten 2018 – der vi skal lansere vår helt egen vaffelrøre. Produksjon og distribusjon av røra vil være med på å skape enda flere arbeidsplasser. 

Prosjektet og utviklingen kan følges på vår instagram-profil @Vaffelguttas_foodtruck 
Der legger vi ut oppdateringer underveis i prosjektet. Ønsker du å være frivillig? Sjekk gjerne ut @Vaffelgutta på facebook. Og skulle du ønske å bidra anonymt eller med noe annet utenfor denne kampanjen, ta kontakt med oss direkte :)


TAKK for ditt bidrag!!Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. En vaffel til en hjemløs

  Vi gjør som før, leverer vafler til en som bor på gata, og hilser fra deg:) Du får også en billett til Vaffelguttas lanseringsfest høsten 2018 hvor vi lanserer vår egen vaffelrøre. Takk for ditt bidrag.

  199 kr

  47 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Pakke 2

  Vaffelguttas krus. Sjelden vare.. Kun 349 stk blir produsert. Du får også billett til vår lanseringsfest høsten 2018! Nb: Kruset kan sendes over hele landet:) Takk for ditt bidrag.

  349 kr

  49 har valgt denne300 stk. igjen
 3. Pakke 3

  Du får vaffelguttas fete t-shirt som blir trykket opp i 499 eksemplarer! T-skjorten kan sendes over hele landet. Pakken inneholder også invitasjon til vår lanseringsfest høsten 2018! Takk for ditt bidrag.

  499 kr

  17 har valgt denne482 stk. igjen
 4. Pakke 4

  Du får absolutt første produksjon av vår helt egen vaffelrøre: "Vaffelguttas digge vaffelrøre" på 3Liter. Pakken inneholder også en billett til vår lanseringsfest hvor du vil få utdelt røra. NB: Den kan også hentes i Oslo hvis man ikke får mulighet å delta) Takk for ditt bidrag.

  699 kr

  3 har valgt denneUbegrenset antall
 5. Pakke 5. Vaffelrøre + Lerum-pakken

  Du får absolutt første produksjon av vår helt egen vaffelrøre: "Vaffelguttas digge vaffelrøre" på 3Liter + en herlig pakke med produkter fra vår samarbeidspartner Lerum. Pakken inneholder også en billett til vår lanseringsfest hvor du vil få utdelt røra. (NB: Den kan også hentes i Oslo hvis man ikke får mulighet å delta) Takk for ditt bidrag.

  899 kr

  3 har valgt denne97 stk. igjen
 6. Pakke 6. Vaffeljern fra Wilfa+Lerum-pakken

  Her har vi satt sammen en helt RÅ pakke. Her får du både et testvinnende vaffeljern fra Wilfa (som alene er verdt 1200kr..) Du får også "Lerum-pakka" som består av ulike produkter. Og selvfølgelig får du invitasjon til vår lanseringsfest høsten 2018 hvor vi lanserer vår egen vaffelrøre! Vi slenger med et par klistremerker også;) Takk for ditt bidrag.

  1 499 kr

  7 har valgt denne48 stk. igjen
 7. Vaffelguttas VIP-pakke for de som virkelig digger prosjektet :)

  Her får du alt. Vaffeljern fra Wilfa, Lerum-pakka, T-skjorte, Krus, klistremerker og ikke minst 3 liter av første produksjon av vår helt egen vaffelrøre. Du får selvfølgelig også en invitasjon til vår lanseringsfest høsten 2018. Alle som kjøper VIP-pakka, vil også bli invitert til å bli ambassadør for Vaffelgutta. Takk for ditt bidrag.

  3 499 kr

  2 har valgt denne33 stk. igjen
 8. Bedriftspakke 1 (Opptil 50 ansatte)

  Med en gang vi har Vaffelguttas foodtruck oppe og går, kommer vi her til DIN arbeidsplass og serverer digge vafler med tilbehør. Når vi kommer, avtales nærmere. Vi stiller opp utenfor deres arbeidsplass 1-2 timer rundt lunsjtider (gjerne på en fredag hvis det er ønskelig) og serverer digge vafler til deg og dine kollegaer. Pakken gjelder for bedrifter opp til 50 ansatte. Små bedrifter kan selvfølgelig gå sammen og bestille dette. Dette blir en flott sosial happening, samtidig som du støtter en god sak!:) Tusen takk for deres bidrag.

  15 000 kr

  Ubegrenset antall
 9. Bedriftspakke 2 (Opptil 100 ansatte)

  Samme som bedriftspakke 1, men for opptil 100 ansatte.

  25 000 kr

  1 har valgt denneUbegrenset antall
 10. Bedriftspakke 3 (Opptil 250 ansatte)

  Samme som bedriftspakke 1, men for opptil 250 ansatte.

  35 000 kr

  Ubegrenset antall
 11. Bedriftspakke 4 (Over 250 ansatte)

  Samme som bedriftspakke 1, men for over 250 ansatte. Avtales nærmere.

  50 000 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 813 914 182

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Peter Levi Skogvang er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×