LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp tidligere rusavhengige ut i jobb – En food truck med mening

Hjelp tidligere rusavhengige ut i jobb – En food truck med mening

All støtte går til realiseringen av Vaffelguttas Foodtruck, som jobber for å ansette personer med aktiv og tidligere rusbakgrunn.



Vaffelgutta er en frivillig organisasjon som deler ut digge og varme vafler til hjemløse, rusavhengige og trengende en gang i uka. Etter etableringen for snart 5 år siden, har vi vokst og består i dag av nærmere 450 engasjerte frivillige. Etter noen fantastiske og lærerike år som frivillig organisasjon, ser vi nå at det er på tide å ta steget videre. Vi vil hjelpe flere – og da trenger vi DIN hjelp! 

Vaffelgutta starter nå et selskap med mål om å ansette personer med aktiv eller tidligere rusbakgrunn. Og for å få til dette, må vi skape arbeidsplasser. Vi i Vaffelgutta tror at det å ha en arbeidsplass å gå til, kan være med på å skape en bedre hverdag for de som har et vanskelig liv. Derfor vil vi skape en arbeidsplass hvor vi ser enkeltmenneskene og hva de kan bidra med, framfor å fokusere på bakgrunnen og eventuelle begrensninger.

Første skritt på veien er lanseringen av Vaffelguttas helt unike foodtruck – en foodtruck med mening!

Foodtrucken skal vi ta med land og strand rundt for å selge is, kaffe, og ikke minst, verdens beste vafler! Vi skal også rekruttere frivillige og snakke om vårt frivillige arbeid. Og for hver vaffel som blir kjøpt i vogna, deler vi ut en vaffel til en på gata. Inntektene fra salget går både til å skape arbeidsplasser i selskapet og til den frivillige organisasjonen Vaffelgutta, som til nå har vært avhengige av støtte fra private og andre aktører. Den frivillige organisasjonen skal fortsatt jobbe for å skape lyspunkt i hverdagen til de som bor på gata. Vogna som blir kjøpt inn vil tilfalle den frivillige organisasjonen Vaffelgutta. 

Med oss på laget er vi så heldige at vi har fått med oss fantastiske Richard, kjent fra TV-serien =Kaffe på TV2! Hans store drøm er å starte sin egen foodtruck, så han har fått prosjektlederrollen for dette prosjektet. Der får han arbeidstrening og inspirasjon før han neste år skal i gang med egen foodtruck!   

Denne innsamlingen går uavkortet til å realisere Vaffelguttas foodtruck, og vi håper så mange som mulig ønsker å støtte prosjektet! Vi har fått med oss noen kule samarbeidspartnere som stiller med ulike gaver, så her kan du også få noe igjen for det du bidrar med.  Alle som bidrar vil også få en invitasjon til vår lanseringsfest høsten 2018 – der vi skal lansere vår helt egen vaffelrøre. Produksjon og distribusjon av røra vil være med på å skape enda flere arbeidsplasser. 

Prosjektet og utviklingen kan følges på vår instagram-profil @Vaffelguttas_foodtruck 
Der legger vi ut oppdateringer underveis i prosjektet. Ønsker du å være frivillig? Sjekk gjerne ut @Vaffelgutta på facebook. Og skulle du ønske å bidra anonymt eller med noe annet utenfor denne kampanjen, ta kontakt med oss direkte :)

TAKK for ditt bidrag!!

Hjelp tidligere rusavhengige ut i jobb – En food truck med mening

92 217 kroner innsamlet

161 givere
Avsluttet 01.07.2018
23% av 400 000 kr
VAFFELGUTTA sitt profilbilde
VAFFELGUTTA mottar pengene
Peter Levi Skogvang sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Peter Levi Skogvang
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Peter Levi Skogvang er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×