LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for HJELP OSS Å FÅ I STAND SMÅBRUKET TIL DE HJEMLØSE HUNDENE

HJELP OSS Å FÅ I STAND SMÅBRUKET TIL DE HJEMLØSE HUNDENE

Oppussing av småbruket til de hjemløse hundene, så de endelig kan flytte fra søppeldynga og uhygieniske forhold

Tilrettelegging av småbruket til de hjemløse hundene

Dette idylliske stedet er nå kjøp til våre hjemløse firbente venner i Bosnia takket være støtte fra våre støttespillere. :heart:Her vil vi også kunne ta imot besøkende og frivillige fra Norge når alt er på plass. 

Dette småbruket ligger kun 3 km unna der hundegården befinner seg nå. Det er 5 ganger så stor tomt som det vi låner per idag, i tillegg til at det er hus og flere hjelpeobjekter på eiendommen som hundene kan bruke i sin helhet og som kan tilpasses til hundene - med andre ord; vi slipper å tenke på hvor og hvordan vi skal få hundene inn i varmen om vinteren :heart:Det er heller ingen naboer som kan føle seg forstyrret av hundene, kun skog og deilig ro. 

Vi er så entusiastiske og så glade på hundenes vegne at vi finner ikke ord, nok en gang- tusen takk til hver og én som har vært med og kjøpt dette lille småbruket til hundene :heart: Dere er fantastiske mennesker :heart: 

Vi gleder oss til å kunne få småbruket i stand og flytte hundene til dette fantastiske stedet, for, som dere ser, så begynner det å bli fryktelig trangt i hundegården. 

Dette er vår plan videre med eiendommen;

UTEDEL 

Vi har estimert kostnad for rydding, passende inngjerding for 3 mål, belysning, graving/utjevning og pukk for til å utgjøre ca. 50.000kr, dette er den estimerte kostnaden til å få i stand utedelen. Dette er altså for det meste materiell, arbeidskraft er veldig rimelig og inkludert i denne prisen. 

INNEDEL

For å få i stand innedelen, som stallen og huset, med nye vinduer, bedre isolasjon og maling, tilpasse det til hundenes behov så vil dette koste ytterligere 50.000kr.. Vi håper på å få samlet inn litt mer enn 50.000kr slik at vi kan ta imot frivillige fra Norge også, siden de vil kunne ha et sted å bo. Det er det flere som har vist sin interesse for tidligere, så vi ønsker å få i stand et par soverom og pusse opp badet og kjøkkenet litt, slik at de frivillige kan fint bo her en uke eller to, men vi ser an hvor mye vi får samlet inn til innedel <3 

VARME

Og endelig, den siste men viktigste delen - få installert sentralvarme i hus, stall og isolatene vil koste oss mellom 30-40.000kr. 

VI HÅPER Å KOMME I MÅL I LØPET AV DENNE SPLEISEN SOM STREKKER SEG OVER 30 DAGER, SLIK AT ARBEIDET MED UTBEDRING AV SMÅBRUKET KAN STARTE I JULI MÅNED OG AT HUNDENE KAN FLYTTES I AUGUST . DET VI ØNSKER MEST ER AT HUNDENE KAN BEGYNNE Å NYTE NATUREN, SKYGGEN OG SMÅBRUKET SITT SÅ FORT SOM MULIG, FOR MANGE AV DISSE HAR LIVET VÆRT EN LANG REISE GJENNOM ET HELVETE PÅ JORD..VI ØNSKER Å GI DISSE HUNDENE ET PARADIS INNTIL NOEN HELDIGE FÅR SEG EN FAMILIE :heart: FOR MANGE AV DEM VIL SMÅBRUKET VÆRE DET NÆRMESTE ET HJEM DE NOEN GANG KOMMER I LØPET AV LIVET :heart: LA OSS FÅ DENNE INNSAMLINGEN TIL, SAMMEN FOR HUNDENE :heart: 

MÅNEDLIG DRIFT AV HUNDEGÅRDEN

Vi minner om at vi i tillegg til Spleis som pågår angående tilrettelegging av eiendommen, fortsatt har våre månedlige driftskostnader, så vi setter stor pris på all støtte utenom Spleis til vår konto eller vår vipps. 

Ønsker du å bidra til drift av hundegården?

Vipps: 97872

Kontonummer: 1503.89.50409 

Paypal: paypal.me/gatehunderbosnia

HJELP OSS Å FÅ I STAND SMÅBRUKET TIL DE HJEMLØSE HUNDENE

110 800 kroner innsamlet

252 givere
Avsluttet 03.07.2018
85% av 130 000 kr
Sanda Hagen sitt profilbilde
Verifisert
Sanda Hagen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sanda Hagen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×