Glimtvis - Gatefotball i Bodø
10 539 kr
48 givere
Avsluttet

Glimtvis - Gatefotball i Bodø

Prosjektet startet etter initiativ av brukere fra rusmiljøet i Bodø, der de etterlyste aktivitet. Det kom frem at de ønsket å lage et fotballag som skal delta på NM i Gatefotball i Tønsberg 26 - 28 Mai 2017. Dette prosjektet vil bli et tilbud til alle som er i målgruppen i Bodø.

Dette er et lavterskeltilbud til trening en gang i uken, året rundt, og har allerede kommet i gang. Deltakelsen på trening har frem til nå vært mellom 11-15 spillere. De som deltar på treningene vil også få tilbud om å delta på NM. Vi er enda i startfasen og håper flere vil delta etterhvert. Vi ser at det er vanskelig å anslå et fast antall personer som vil få nytte av dette prosjektet siden målgruppen ofte opplever å være i en vanskelig livssituasjon.

FK Bodø/Glimt er hovedsponsor for Glimtvis og bidrar med trening på Aspmyra når våren kommer. I tillegg til dette stiller Bodø/Glimt med noe treningsutstyr, fotballdrakter samt sko. Vi benytter også samarbeidet til at spillerne fra Glimtvis blir en del av miljøet på Aspmyra med felles sosiale måltider m.m.

Vi håper og tror at dette prosjektet er det som skal til for å klare å holde et stabilt aktivitetstilbud for målgruppen slik at de kan få nytte av dette i mange år fremover. Vi håper at Glimtvis kan bli et fast lag innen gatefotball i Norge.

Målgruppen vil få oppleve mestring, samhold og muligheten til å forbedre sin fysiske og psykiske helse.

Vi ser at en del av utfordringen blir å klare å drifte prosjektet økonomisk. Det vil komme utgifter til oppstart som blant annet overtrekks jakke/laggenser, bager og drikkeflasker m.m.

Bodø/Glimt stiller som nevnt med treningstid på Aspmyra når været tillater oss å være ute. I vinterhalvåret må vi dekke treningstiden i Nordlandshallen selv.

Det blir kostbart å reise til NM i Tønsberg. Utgifter til reise, lokaltransport, opphold og kost må dekkes for å realisere NM-drømmen.

For å få dette prosjektet i gang kommer det også noe personalkostnader inn. Dette er i forhold til koordinering, motivasjonsarbeid og oppfølging av spillerne. Når vi reiser til NM, anslår vi ca. 10-12 spillere og minst 3-4 trenere. Totalt ca. 16 stk.

Målgruppen man jobber med kan tidvis kreve store ressurser til oppfølging. Arbeidsoppgavene er å ivareta hver enkelt spillers helse og sikkerhet, og man må jobbe tett opp mot spillerne for å klare å holde de på rett spor i forhold til eventuell rusproblematikk og psykisk uhelse.

Sparebank 1 Nord-Norge og Coop Nordland synes dette er kjempespennede og er med som sponsorer. Coop Nordland støtter oss med 25 000,- kr.

Sparebank 1 Nord-Norge matcher hver innsamlet krone, oppad begrenset til kr 25.000,-.

Dersom du ønsker profilering av din bedrift/organisasjon så kan dette diskuteres med Karen Dretvik eller Cato Moan. Dette vil være avhengig av beløpet du/dere støtter oss med. Hvis det er noen andre henvendelser eller ønsker så er vi selvfølgelig villige til å diskutere dette.

Mvh

Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bodø v/ Karen Dretvik og Cato Moan.

47321099 / 90611298

Opprettet av
Ikke verifisertKaren Dretvik
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 390 069

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Karen Dretvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×