Sommerfuglprinsessens ferietur!
236 400 kr
848 givere
Avsluttet
236 400 kr147 % av 160 000 kr

Sommerfuglprinsessens ferietur!

Jeg har så lyst til å kunne ta med meg Eva Natali på en ferietur. I fjor holdt vi på å miste henne. Hun har overlevd mot alle odds. Vi er avhengige av assistenter 24/7 for å få dagene til å fungere. Og vi ha dem med oss.Men da trenger vi litt hjelp!

Eva Natali er 10 år. Hun den tøffeste personen jeg vet om. Hun er født med en genfeil som er nyoppstartet. Hun sitter i rullestol, har ikke noe språk og kan ikke bevege seg selv. Hun har en veldig alvorlig epilepsi som har angrepet hjernen hennes. Store deler av hjernen hennes har blitt borte. I fjor holdt jeg på å miste henne i et epilepsianfall om varte i 10dager sammenhengende. Legene ga henne kun få dager igjen å leve. Jeg gikk hver dag i nesten ett år, å ventet på at hun skulle reise fra meg. Men hun var ikke klar for å reise. Hun er her fortsatt mer levende enn noen gang. Nå gjør vi alt for å få det beste ut av dagne. Jeg er alene med henne og økonomien er ikke på det sterkeste. Eva Natali er avhengig av assistenter som jobber natt og dag for å holde alt oppe å går. Jeg har et stort ønske om å kunne ta henne med på en ordentlig ferie med alle som jobber med henne. Derfor kommer denne spleisen. Intiativet kom fra en fantastisk person som vi ikke kjenner. Det gjør det hele mer fantastisk❤❤❤

Jeg har tenkt på dette før, menmen det er vanskelig å skulle spørre om hjelp. Spesielt til penger!

All kjærlighet

June og Eva 

Opprettet av
June WallumVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til June Wallum
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
June Wallum er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×